Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Gardena Električna pumpa za napajanje vodom iz spoljnog izvora 3500/4 01757-20

Baštenska pumpa 3500l/h, pritisak 4 bara, snaga 800W, prikladna je za upotrebu u bašti, ali i u kući, za toalet ili veš mašinu. Štedi novac i okolinu!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 82

Cena sa PDV: 39999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 69161

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 8.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Gardena

Brend: Gardena

Karakteristike proizvoda: Gardena Električna pumpa za napajanje vodom iz spoljnog izvora 3500/4 01757-20

Gardena Električna pumpa za napajanje vodom iz spoljnog izvora

Za spoljnu ili unutrašnju upotrebu

Snaga 800 W

Maksimalni protok 3500 l/h

Maksimalni pritisak 4 bar

Maksimalno usisavanje 7 m

Dostava do maksimalno 40 m

Masa pumpe 8.1 kg

Dužina kabla 1.5 m

Tip kabla H07 RNF

Klasa električne zaštite IP X4

Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda.

Opis proizvoda: Gardena Električna pumpa za napajanje vodom iz spoljnog izvora 3500/4 01757-20



Gardena pumpe



Pomoću električnih pumpi za pritisak možete uštedeti novac i zaštititi okolinu: koristite kišnicu ili vodu za navodnjavanje vaše bašte ili je koristite u wc-u i mašini za veš u vašoj kući. Integrisana elektronika automatski aktivira ovu robusnu električnu pumpu za pritisak kada je potrebna voda, a zatim ga ponovno isključite. Kompaktna GARDENA električna pumpa za pritisak Classic 3500 / 4E sa snagom od 800 W, maksimalnim kapacitetom isporuke od 3.500 l / h i maksimalnim pritiskom od 4 bara je izrazito prikladna za mobilnu i stacionarnu upotrebu - gde god je to potrebno. Rad je jednostavan, bez problema i prikladan. Zahvaljujući ergonomskoj ručici za nošenje, možete jednostavno preneti pumpu, uključiti je pritiskom na dugme i iskoristiti brojne funkcije jednostavnim rukovanjem. Inovativni integrisani kontrolni ventil jemči brzo usisavanje! Inovativni integrisani program s malim količinama osigurava rad bez ikakvih problema čak i pri malim kapacitetima isporuke, napr. modernim veš-mašinama ili sistemima za navodnjavanje kap-po-kap. Ova pumpa takođe ima sistem dijagnoze grešaka. Na taj način, najmanji kvarovi, koji se dese, na primer curenje WC-a ili problem s usisavanjem, jasno su naznačeni LED indikatorom koji treperi na različitim frekvencijama prema statusu. U pumpu se ugrađuju isključivo visokokvalitetni materijali. Gumene noge jemče da uređaj stoji čvrsto i radi uz malo buke i vibracija. Filter s velikom količinom fine mreže štiti od prljavštine i peska. To je praktično, jer spoljašnji filter nije potreban. Ako postoji rizik od smrzavanja, elektronska pumpa može se jednostavno isprazniti pomoću šrafa za odvod vode. Praktično: QR kod na pumpi vodi vas do detaljnijih informacija i omogućuje pregled videa o prednostima proizvoda i prednostima elektronskih pumpi za pritisak.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.