Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ugovor Sa Bogom, Huan Gomes-Hurado

1943. lekar nacista uzima od jednog jevrejskog bračnog para staru porodičnu relikviju. Šest decenija kasnije pred vratima ozloglašenog nacističkog sadiste pojavljuje se zagonetni sveštenik...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski Trileri

Šifra Proizvoda: 6940

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Ugovor Sa Bogom, Huan Gomes-Hurado

Naziv Knjige : Ugovor Sa Bogom

Autor : Huan Gomes-Hurado

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 417

Naslov Originala : Contrato con Dios, Juan Gómez-Jurado


Video Prikaz Proizvoda

Opis proizvoda: Ugovor Sa Bogom, Huan Gomes-Hurado

*** O Knjizi :

Godine 1943. lekar nacista uzima od jednog jevrejskog bračnog para staru porodičnu relikviju. Šest decenija kasnije pred vratima ozloglašenog nacističkog sadiste pojavljuje se zagonetni sveštenik. Dolazi da povrati relikviju i razotkrije njenu tajnu.

Istovremeno, anonimni multimilijarder finansira arheološku ekspediciju „Mojsije“. Timu koji predvode jevrejski arheolozi pridružuje se Andrea Otero, hrabra novinarka, ubeđena da će dobiti ekskluzivnu priču o iskopavanju izgubljenog Zavetnog kovčega. Andrea ubrzo otkriva da se među članovima ekspedicije nalaze pripadnici raznih tajnih službi. Ona je prinuđena da se bori za život, a pomoć nalazi u osobama od kojih se to najmanje očekuje.

Od vremena četrdesetih godina prošlog veka u Beču i Njujorku do današnjih špijunskih službi u Vašingtonu i tajne ekspedicije u pustinji Jordana, Hurado nas vodi nemilosrdnim pripovedačkim ritmom kroz roman prepun iznenađenja, akcije, opasnosti i misterije.

Nakon njegovog spektakularnog debija romanom Božji špijun, objavljenim u preko 40 zemalja i sa više od pola miliona prodatih primeraka, Gomes-Hurado svojim drugim romanom potvrđuje da je jedan od najboljih predstavnika savremene španske proze.

*** O Autoru :

Huan Gomes-Hurado je rođen 16. decembra 1977. u glavnom gradu Španije, Madridu. Završio je žurnalistiku na univerzitetu San Pablo Ceu. Svoju novinarsku karijeru započeo je u najvažnijim španskim medijima: 40 Principales, Canal +, Radio España, Cadena Sur i ABC. Kao novinar dobio je nekoliko prestižnih novinarskih nagrada. On je i pisac scenarija i istraživač. Trenutno je kolumnista u listu La voz de Galicia i učestvuje u nekoliko radio i TV programa.

Prvi roman Božji špijun odmah po objavljivalju našao se na na prvom mestu nekih od najznačajnijih bestseler lista. Objavljen je u 42 zemlje i prodat u preko milion primeraka širom sveta, a u Srbiji u izdanju Lagune 2006. godine. Za svoj najnoviji roman El emblema del traidor dobio je prestižnu nagradu Premio Novela Ciudad Torrevieja 27. septembra 2007. godine.

Pored nabrojanih, autor je romana Ugovor sa Bogom (Laguna, 2009), La Masacre de Virginia Tech: Anatomía de una mente torturada (2007), Identidad Secreta (2007) – zbirka njegovih kolumni o međunarodnim odnosima, Otras voces (1996) – antologija kratkih priča.

Huan Gomes-Hurado za sebe kaže da i u privatnom životu najviše voli knjige, film, svoju suprugu i kćerku.

Više informacija o piscu i njegovim knjigama možete naći na njegovoj internet stranici: www.juangomezjurado.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.