Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Villager Black Edition Robot kosačica za travu Villybot

Villybot™ je autonomni robot koji samostalno kosi travnjak. U stanju je da pokosi 120m2 po radnom satu. Kada se baterija isprazni sam odlazi na stanicu za punjenje...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kosačice

Šifra Proizvoda: 69441

Poslednja cena bila je: 102000 din

Karakteristike proizvoda: Villager Black Edition Robot kosačica za travu Villybot

Villager Black Edition

Robot kosačica za travu Villybot

Tip motora: Indukcioni elektro-motor

Tip baterije: Li-ion

Voltaža baterije: 28 V

Kapacitet baterije: 4 Ah

Vreme trajanja baterije: do 120 minuta

Vreme punjenja baterije: 3 sata

Širina košenja: 240 mm

Visina košenja: od 25 do 65 mm

Maksimalni radni nagib: 30°

Samsung® Li-ion baterija

Doking stanica

Namotaj linije vođenja

Klinovi za učvršćivanje linije vođenja

Masa: 15 kg

Opis proizvoda: Villager Black Edition Robot kosačica za travu Villybot

Villybot™ je autonomni robot koji samostalno kosi travnjak sa minimalnom asistencijom čoveka. Proizvodnji Villybot™ robotske kosačice prethodio je višegodišnji razvojno-istraživački proces koji je imao za cilj stvaranje visoko soficticirane, pouzdane autonomne jedinice, koja bi bila pouzdana i dugotrajna u radu. Prilikom razvoja se naročito vodilo računa o korisničkom iskustvu.

Instalacija Villybot™ robotske kosačice je relativno jednostavna. Prilikom prvog postavljanja treba ispoštovati nekoliko jednostavnih uputstava, kao što su udaljenost od granice travnjaka; minimalna udaljenost linija vođenja; neukrštanje linija vođenja, i sl. (opširnije u uputstvu za korišćenje). Villybot™ robotska kosačica se kreće nasumičnom pravolinijskom putanjom i u stanju je da pokosi 120m2 po radnom satu. Operativna je na nagibima terena do 30°. Villybot™ je opremljen senzorima za kišu i otkrivanje prepreka. U slučaju detekcije kiše, sam se vraća na doking stanicu (doking stanica bi trebala biti natkrivena i zaštićena od padavina pošto se na njoj vrši i punjenje baterije). Prilikom nailaska na prepreku Villybot™ se zaustavlja i traži najkraću idealnu putanju kako bi je obišao (preporuka proivođača je da se pre puštanja sklone sve moguće prepreke). Linija vođenja služi obeležavanju granica travnjaka i počinje i završava se na doking stanici. Maksimalna dužina linije vođenja je 500m.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.