Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Katedrala Na Moru, Ildefonso Falkones

Svetski bestseler, koji je samo u Španiji prodat u preko milion primeraka, izvanredna je saga o ljubavi i mržnji, smeštena u zlatno doba srednjovekovne Barselone.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 127
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski Trileri

Šifra Proizvoda: 6976

Poslednja cena bila je: 1199 din

Karakteristike proizvoda: Katedrala Na Moru, Ildefonso Falkones

Naziv Knjige : Katedrala Na Moru

Autor : Ildefonso Falkones

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 552

Naslov Originala : La catedral del mar, Ildefonso Falcones

Opis proizvoda: Katedrala Na Moru, Ildefonso Falkones

*** O Knjizi :

Arnau Estanjol, sin odbeglog kmeta, mukotrpno krči sebi put ka slobodi i uspehu. Od amalina koji na leđima prenosi teško kamenje za izgradnju veličanstvene katedrale Santa Marija, Arnau dostiže neslućene visine i postaje jedan od najmoćnijih ljudi Barselone. No to je trnovit put na kome će pretrpeti strahovite udarce sudbine – gubitak i izdaju onih koji su mu najdraži.

Kada se zbog zabranjenog prijateljstva s Jevrejima nađe u kandžama zloglasne španske inkvizicije, Arnau će se suočiti sa Žoanom, najboljim prijateljem i usvojenim bratom. Šta će prevagnuti – verski žar ili bratska ljubav?

Španska inkvizicija, spletke, izdaja i osveta, ali i ljubav i strast i bezuslovno prijateljstvo – sve je to isprepleteno u ovoj neverovatnoj priči o čoveku koji nikad nije zaboravio svoje korene.

*** O Autoru :

Ildefonso Falkones živi u Barseloni sa ženom i četvoro dece. Radi kao advokat.

Roman Katedrala na moru napisao je kao omaž svim ljudima koji su učestvovali u pedeset četiri godine dugoj gradnji jedne od najlepših ikada sagrađenih crkava. Ovaj istorijski roman postigao je izvanredan i neočekivan uspeh i kod publike i kod kritičara. Preveden je u trideset dve zemlje i objavljen u milionskom tiražu.

Osvojio je brojne nagrade od kojih su samo neke: Euskadi de Plata 2006 za najbolji roman na španskom jeziku, Que Leer 2007 za najbolju knjigu, najprestižniju italijansku nagradu Giovanni Boccaccio 2007 za najbolji strani roman.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.