Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Svete Mošti, Majkl Berns

Berns gradi svoju priču na mnogo savremeniji način od većine pisaca trilera o religiji.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski Trileri

Šifra Proizvoda: 6978

Poslednja cena bila je: 860 din

Karakteristike proizvoda: Svete Mošti, Majkl Berns

Naziv Knjige : Svete Mošti

Autor : Majkl Berns

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 428

Naslov Originala : THE SACRED BONES, Michael Byrnes

Opis proizvoda: Svete Mošti, Majkl Berns

*** O Knjizi :

Nakon krađe drevne relikvije iz tajne grobnice ispod Hramovne gore, Jerusalim se pretvara u tempiranu bombu dok Izraelci i Palestinci optužuju jedni druge za taj vrlo nasilan upad. U međuvremenu, u Vatikan su pozvani američka genetičarka Šarlota Henesi i doktor antropologije Đovani Bersei, kako bi proučili osuarijum – tajanstveni sandučić i njegovu sadržinu: ljudski kostur star približno dve hiljade godina koji pokazuje nesumnjive znake raspinjanja na krstu. Bezobziran i efikasan vatikanski plaćeni ubica Salvatore Konte stalno je prisutan i ne gubi ih iz vida.

Inteligentan triler o zaveri, obmani i ubistvu koji prosto morate da pročitate, roman Svete mošti sjajno objedinjuje istorijske činjenice, biblijske zagonetke, te savremenu arheologiju i sudsku medicinu u ubedljivoj fabuli, dovodeći u pitanje mnoga ukorenjena verovanja o judaizmu, Isusu Hristu i ranom hrišćanstvu, kao i o islamu.

*** O Autoru :

Majkl Berns živi u Nju Džersiju sa suprugom Karolinom i ćerkama Vivjan i Kamilom i svoj privatni život skriva od očiju javnosti.

Roman Svete mošti nastao je kao plod njegove fascinacije i višegodišnjeg proučavanja teologije, prirodnih nauka i mehanizama ljudske svesti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.