Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

CSW posuda za šećer sa poklopcem 8.5cm

U želji da posuđe napravljeno od čelika i ne-lepljivih materijala, visokog kvaliteta približimo potrošačima, Lorme prati najnovije trendove u izradi svih kuhinjskih potrepština

Ocena Posetilaca Broj ocena: 62
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Posude Za Začine, Kafu, Šećer, So

Šifra Proizvoda: 69932

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: CSW posuda za šećer sa poklopcem 8.5cm

CSW posuda za šećer sa poklopcem 8.5cm

Model: 12035

Posuda za šećer

Materijal: Inox

Proizvođač: Lorme

Opis proizvoda: CSW posuda za šećer sa poklopcem 8.5cm

U želji da posuđe napravljeno od čelika i ne-lepljivih materijala, visokog kvaliteta približimo potrošačima, Lorme prati najnovije trendove u izradi svih kuhinjskih potrepština. Linija keramičkih tiganja proizvodi se u Švajcarskoj. Prateći najnovije trendove, Lorme je među prvim proizvođačima predstavio proizvode koji rade na indukciju. Korišćenje indukcionog posuđa ne samo da štedi vaš novac i povećava energetsku efikasnost, već i doprinosi sigurnosti i smanjuje rizik od gorenja. Prateći inovativne tehnologije u kolaboraciji sa svetski vodećim proizvođačima premaza za kuhinjsko posuđe i sa pažljivo odabranim bojama, naše jedinstvene kuhinjske potrepštine su najbolji izbor za sve prilike. Naš primarni cilj je pripremanje zdrave hrane, brzo i efikasno.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.