Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Srećna Domaćica, Helen van Rojen

Novi roman autorke bestselera Bekstvo.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7006

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Srećna Domaćica, Helen van Rojen

Srećna Domaćica

Autor: Helen van Rojen

Format: 13x20

Broj strana: 318

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Srećna Domaćica, Helen van Rojen

O knjizi

Lea je mlada žena koja je tek ušla u bračne vode i zaista, ona je srećna kao domaćica. Ima idealnog muža, nije prinuđena da radi, a uskoro će dobiti i bebu. Ipak, može li žena biti zadovoljna samo time?
Na sebi svojstven način, pun crnog humora i ironije, Helen van Rojen nam priča o univerzalnim temama: rođenju i smrti, trudnoći i majčinstvu koje sagledava očima Lee, mlade žene, koja se bori za sebe kako bi raščistila s prošlošću.

O Autoru

Helen van Rojen

Helen van Rojen rođena je 1965. godine u Amsterdamu. Završila je studije žurnalistike.

Pre nego što se posvetila pisanju knjiga radila je kao novinarka na holandskom radiju i kao honorarni saradnik prestižnih magazina kao što su Kosmopoliten i Mari Kler. Svoju književnu karijeru započela je 2000. godine romanom Srećna domaćica, koji je prodat u 125 000 primeraka širom sveta. Godine 2003. objavila je roman Boginja lova, koji se našao na prvom mestu brojnih lista najprodavanijih knjiga kako u Holandiji, tako i u drugim evropskim zemljama. Njen treći roman Bekstvo, takođe je dostigao status bestselera.

Nedavno je izašla i knjiga Nestašne koju je napisala u saradnji sa Marlisom Dekers. Reč je o knjizi koja je nastala kao plod razgovora sa desetak poznatih holandskih žena koje se nisu libile da progovore o svojim smelim doživljajima i tajnama.

Helen van Rojen prati glas autorke koja je spremna da pomera granice književnog sveta – dok je u svojim knjigama pomerila granice progovorivši o temama o kojima se inače ćuti, načinom na koji prezentuje svoje knjige srušila je ustaljene predstave o književnicama. Ona je prva književnica koja se našla na naslovnoj strani časopisa Playboy.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.