Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kako da povećate inteligenciju svoje bebe - Glen Doman, Dženet Doman

Glen Doman je preko pedeset godina istraživao zbog čega deca od rođenja do napunjenih šest godina uče bolje i brže od dece u starijim uzrastima...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 151
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Priručnici za roditelje

Šifra Proizvoda: 7008

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Kako da povećate inteligenciju svoje bebe - Glen Doman, Dženet Doman

Kako da povećate inteligenciju svoje bebe

Autor: Glen Doman, Dženet Doman

Format: 13x20 cm

Broj strana: 312

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Kako da povećate inteligenciju svoje bebe - Glen Doman, Dženet Doman

Američki bestseler o roditeljstvu prodat u više od milion primeraka.

Učenje počinje od rođenja, a ne od šeste godine, kada počinje formalno obrazovanje!

Glen Doman je preko pedeset godina istraživao zbog čega deca od rođenja do napunjenih šest godina uče bolje i brže od dece u starijim uzrastima. Rezultate ovog izuzetnog rada kojim je dokazao da su sasvim mala deca mnogo sposobnija za učenje nego što smo ikada pomišljali primenio je i na praktičnom polju. Kao osnivač Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala razvio je sveobuhvatan program za rani razvoj deteta, koji svaki roditelj može da primeni kod kuće.

Knjiga Kako da povećate inteligenciju svoje bebe pruža vam iscrpan program koji će vam pokazati kako je lako i koliko je zadovoljstvo učiti svoje sasvim malo dete da čita, da razume matematiku i da proširi svoje opšte potencijale za učenje. U knjizi je pažljivo objašnjeno kako da započnete i proširite ovaj izvanredni program, kako da pripremite i organizujete neophodni materijal i kako da potpunije razvijete sposobnosti svog deteta za učenje.

Pridržavajući se jednostavnog svakodnevnog redosleda koraka Domanovog programa, opušteno i s mnogo ljubavi omogućićete svom detetu da kao i milioni dece širom sveta doživi radost učenja.Uz pomoć ove knjige pružićete svom detetu veliku prednost za ceo život.

O autorima:

Glen Doman je pionir na polju razvoja mozga deteta i osnivač Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala. Širom sveta čuven rad instituta s decom sa oštećenjima mozga urodio je izuzetno važnim otkrićima i o rastu i razvoju zdrave dece. Doman je živeo i radio s decom u više od stotinu zemalja, od najcivilizovanijih do najprimitivnijih, sprovodeći među njima svoja proučavanja. Napisao je sedam svetskih bestselera iz edicije Nežna revolucija, koja, između ostalih, obuhvata naslove Kako da naučite svoju bebu da čita, Kako da naučite svoju bebu matematiku i Kako da pružite svojoj bebi enciklopedijsko znanje.

Dženet Doman, direktorka Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala, učestvovala je u radu s decom sa oštećenjima mozga od svoje devete godine. Pošto je završila studije, posvetila se edukovanju najboljih roditelja na svetu, pomažući im da otkriju ogromne potencijale svojih beba i svoje vlastite učiteljske potencijale.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.