Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Moj jedini život, Ivana Mihić

U svom prvom romanu, naša proslavljena glumica bavi se temama od vitalnog interesa za većinu devojaka u savremenom svetu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7010

Poslednja cena bila je: 599 din

Karakteristike proizvoda: Moj jedini život, Ivana Mihić

Moj jedini život

Autor: Ivana Mihić

Format: 13x20

Broj strana: 150

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Moj jedini život, Ivana Mihić

O knjizi

Ko je, zapravo, bezimena junakinja ovog romana?

Penelopa bez Odiseja, Ofelija bez Hamleta, Tatjana bez Onjegina? Ili, jednostavno, tridesetogodišnja devojka koja iz dana u dan traži izlaz iz usamljenosti u sebičnom i poremećenom svetu bez emocija?

Jedno je sigurno: ona očajnički želi ljubav. A okruženje u kome živi mami da je uvuče u grotlo neiskrenih međuljudskih odnosa, nepromišljenih ljubavnih avantura, jalovih generacijskih okupljanja, novokomponovanih biznis žurki, besmislenih tumaranja po supermarketima, gluvarenja... I šta drugo može da bude priča o njoj nego niz humornih, samoironičnih ali i uzaludnih pokušaja davljenika da se uhvati za slamku spasa, koju cunami grubog i surovog vremena odnosi sve dalje...

Da li je na kraju ipak moguće naći izlaz iz sveta obmana, laži i zavaravanja, da li se u tom i takvom svetu može dogoditi malo čudo koje će iz temelja preokrenuti tok života glavne junakinje?

Za odgovorima na ova i mnoga druga pitanja, u uzbudljivom romanu nepredvidive radnje, proslavljena glumica Ivana Mihić vešto i uzbudljivo traga do poslednje stranice.

O Autoru

Ivana Mihić

Ivana Mihić je rođena u Beogradu i karijeru glumice počela je već sa devet godina.

Završila je nižu baletsku školu „Lujo Davičo“ u Beogradu, aktivno trenirala ritmičku gimnastiku, završila je šest godina muzičke škole (odsek klavir) i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek gluma).


Profesionalnu karijeru glumice započela je u pozorištu odigravši glavne uloge: Puslicu u kultnom mjuziklu Neki to vole vruće (Pozorište na Terazijama) i Roksanu u predstavi Sirano od Beržeraka (Narodno pozorište). Do danas je odigrala glavne ženske uloge u preko dvadeset predstava, filmova i televizijskih serija.

Snimila je za PGP-RTS CD i kasetu sa muzikom iz predstave Trinidad i gostovala kao izvođač na CD-u Tine Milivojević Uspavanke za bebe i malu decu.

U saradnji sa svojom majkom Verom Čukić, napisala je knjigu za decu Moj drug Ispodkrevetni Mrak.

Osnovala je 1996. godine filmsku producentsku kuću HORIZONT. Kao producent i izvršni producent potpisuje četiri celovečernja igrana filma: Kupi mi Eliota, Mehanizam, Ona voli Zvezdu i Siroti mali hrčki; diplomski film studenta režije Igra ogledala i TV seriju Kuća sreće.

Za produkciju svojih filmova više puta je nagrađivana domaćim i stranim priznanjima. Sa filmovima producentske kuće HORIZONT učesnik je preko pedeset internacionalnih filmskih festivala i dobitnik nagrada međunarodnih žirija.


Dobitnik je nagrade za NAJBOLJU GLUMICU na Međunarodnom filmskom festivalu u Aleksandriji (Egipat) za ulogu Snežane u filmu Mehanizam. Za istu ulogu je nagrađena OSKAROM POPULARNOSTI 2000. godine, kao najpopularnija glumica po izboru publike.
Bila je član žirija Međunarodnog filmskog festivala u Leću, Italija.
Predsednik je Skupštine Asocijacije filmskih producenata Srbije.
Angažovana je u nizu humanitarnih akcija pod nazivom Izvor svetlosti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.