Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pelene Pampers Premium Care JP3 midi 5-9kg 80 kom.

Pampers Premium Care pelene. Paket sadrži 80 pelena namenjenih deci od 5 do 9kg telesne mase.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pelene za bebe

Šifra Proizvoda: 70447

Poslednja cena bila je: 2390 din

Karakteristike proizvoda: Pelene Pampers Premium Care JP3 midi 5-9kg 80 kom.

Pelene za decu

Pampers Premium Care JP 3 midi

80 komada u pakovanju

Čuvaju bebu suvom i do 12 sati

Za decu od 5-9 kg

Opis proizvoda: Pelene Pampers Premium Care JP3 midi 5-9kg 80 kom.

ZAŠTITA SA 5 ZVEZDICA

Za Vašeg mališana, prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. Da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva. Zbog toga je Pampers stvorio novi Premium Care vodeći računa o najzahtevnijoj koži na svetu, koži Vaše bebe, nudeći zaštitu sa 5 zvezdica:
Ultra zaštita protiv vlage – Zahvaljujući superupijajućem sloju koji sadrži Dry MAX gel, vlaga ostaje zarobljena unutra, podalje od bebine kože, koja zato ostaje suva i zdrava.
Ultra pričvršćivanje (pristajanje) – Nove Pampers Premium Care imaju elastične strane, koje savršeno pristaju oko stomaka, i preklapajuće trake (veličine 1 i 2), što sve skupa vašoj bebi omogućava da se slobodno kreće.
Ultra nega – Nove Premium Care poseduju sve elemente koji su neophodni da se bebina koža održi suva i čista: spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, jedinstven sistem za upijanje tečne kake (veličine 1 do 3) i specijalni Aloe Vera losion sa efektima hidratacije i zaštite.
Ultra tanka – Inovativna Dry MAX tehnologija omogućava najbolju preraspodelu superupijajućeg gela tako da Premium Care pelena može biti i do 20% tanja i udobnija, a da jednako efikasno štiti kožu vašeg mališana.
Ultra komforna – Svaka beba uživa u nežnom dodiru i zato je Pampers Premium Care napravljena od materijala mekog poput pamuka koji štiti vašu bebu. Sada sa novom, mekšom zadnjom stranom u veličinama od 1 do 4.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.