Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dodir Tla, Rani Manika

Jos jedan snažan roman zadivljujuće atmosfere i napetosti od autorke bestselera Mati Pirinča

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 7060

Poslednja cena bila je: 860 din

Karakteristike proizvoda: Dodir Tla, Rani Manika

Dodir Tla

Autor: Rani Manika

Format: 13x20

Broj strana: 424

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Dodir Tla, Rani Manika

O knjizi

Bliznakinje s Balija, prelepe i egzotične, menjaju rajsko ostrvo za bedu Londona i nevinost za porok. Sicilijanac Riki Delgado sklapa strašnu pogodbu s boginjom krvi: „Podigni mi hram i dovedi duše ranjenih i videćeš čime ću te nagraditi.“ Kurtizana Elizabet živi od muške požude. Isključi prekidač u glavi i ne oseća ništa, ni strah ni bol, ni mržnju ni patnju niti radost. Umetnik Anis kroz slikanje daje oduška svom gnevu. Njegovo slikarsko oko prodire u suštinu i pre nego što njegovi modeli spoznaju sami sebe, i on ih sve slika, čitavu galeriju slomljenih ljudi.
Hoće li oni pobeći iz smrtonosne mreže dekadencije i greha?

O Autoru

Rani Manika

Rani Manika po rođenju je Malajka, a po obrazovanju ekonomista. Živi u Britaniji, gde joj je i objavljen prvi roman, Mati pirinča. Zamišljen kao povest jedne porodice, ovaj roman prvenstveno rasvetljava sudbinu žene i kroz nju prirodu i istoriju čitavog jednog društva, po čemu pomalo podseća na Indijku Arundati Roj i njenu knjigu Bog malih stvari. S druge strane, po načinu na koji prepliće stvarnost i magiju, egzotiku i surovost, na koji uspeva da malom porodičnom svetu da mitološko značenje, Mati pirinča priziva i pomisao na Sto godina samoće Gabrijela Garsije Markesa. Roman je zasnovan na istinitim motivima iz života autorkine bake, za koju Rani Manika kaže: „Kada sam je upoznala, ona je već bila tigrica bez zuba.”
Njen drugi roman Dodir tla objavljen je 2005. godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.