Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Modni Vavilon, Imodžen Edvards-Džons

Od visoke do ulične mode, uspon ili pad...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 7072

Poslednja cena bila je: 699 din

Karakteristike proizvoda: Modni Vavilon, Imodžen Edvards-Džons

Modni Vavilon

Autor: Imodžen Edvards-Džons

Format: 13x20

Broj strana: 280

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Modni Vavilon, Imodžen Edvards-Džons

O knjizi

Šta je moda? Ko određuje šta je in, a šta aut? Zašto jedna mala crna haljina košta tri hiljade funti, a druga trideset dolara? Je li modna pista zaista toliko glamurozna? Jesu li svi na njoj puni droge i šampanjca? Ko najviše zarađuje? Ko je čiji gazda? Ko koga mrzi? I ko s kim šuruje?

Majstorski skrojen i pun upečatljivih detalja, Modni Vavilon uvlači se pod kožu modne industrije, prikazuje uspone i padove, zapanjujuće krajnosti i prljave prečice koje se kriju iza jedne od najprofitabilnijih i najtajanstvenijih industrijskih grana. Modni Vavilon će zauvek promeniti vaša razmišljanja prilikom kupovine krpica i prelistavanja Voga.

Kritika

Svi koji su voleli filmove Prête-à-Porter i Đavo nosi Pradu biće fanovi i ove fantastične knjige, koja još dublje zalazi u modni svet i to u njegov suštinski deo.
Skandali, novac, tajne bekstejdža, droga i seks provejavaju kroz delo samo u dijalozima junaka, ali vrlo jasno daju novu sliku onih koji stoje iza mode.
Srđan Šveljo, modni urednik magazina JOY

Modni Vavilon je fascinantan ekspoze modne industrije danas, podjednako upečatljiv i za poznavaoce i za one koji to nisu.
Ivan Radojčić, Mens Health

Prvi put da ne zvuči senzacionalistički kada saznate da nečija karijera bukvalno zavisi od dužine košulje (a ne suknje) i još mnogo razloga zašto se ovaj modni (s)ekspoze čita bez daha, a pojedini detalji pamte – za svaki slučaj.
Nataša Davidov, Cosmopolitan

Pogled iz prvog reda iza kulisa modne industrije
Petar Janošević, izvršni urednik magazine LOfficiel Srbija

O Autoru

Imodžen Edvards-Džons

Imodžen Edvards-Džons je nagrađivana novinarka i voditeljka. Rođena je u Birmingemu, a živi u Londonu s mužem i kćerkom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.