Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Deset hiljada ljubavnika, Edit Ravel

Ljubav u nemogućem svetu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 95
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7099

Poslednja cena bila je: 599 din

Karakteristike proizvoda: Deset hiljada ljubavnika, Edit Ravel

Deset hiljada ljubavnika

Autor: Edit Ravel

Format: 13 x 20 cm

Izdavač: Laguna

Broj strana: 280

Opis proizvoda: Deset hiljada ljubavnika, Edit Ravel

O Knjizi

Lili je mlada studentkinja-emigrantkinja koja istražuje lepote i užase nove zemlje, gde upoznaje čoveka svojih snova.

Bivši glumac Ami je zgodan, inteligentan i uzbudljiv, ali – kao i njegova prelepa zemlja u rasulu – ima jednu veliku manu: on je vojni islednik.

Dok Lilina i Amijeva ljubav neočekivano cveta, nad njom se nadvija sve mračnija senka – problemi koje nameće Amijev posao.

U današnjem svetu gde opasnost, terorizam i mogućnost izbijanja rata čine deo života, ovaj roman je blistavo i užasavajuće aktuelan. Pa ipak, radnja romana Deset hiljada ljubavnika dešava se u Izraelu sedamdesetih godina dvadesetog veka: sjajna pozadina za univerzalnu priču o strasti, patnji i čudesnoj snazi ljubavi.

O Piscu

Edit Ravel

Edit Ravel rođena je u jednom kibucu u blizini libanske granice u Izraelu, gde je živela do svoje sedme godine, kada su se njeni roditelji preselili u Montreal gde su i rođeni. U Izrael se vratila sa osamnaest godina na studije engleske književnosti.

Postdiplomske studije nastavila je u Kanadi, gde je studirala hebrejsku književnost, i kreativno pisanje na Konkordija univerzitetu. Dvadeset godina je radila kao univerzitetski profesor.

Deset hiljada ljubavnika (Ten Thousand Lovers) je prvi deo trilogije za kojim su usledili romani Potraži me (Look for Me) i Zid svetlosti (A Wall of Light). Edit Ravel je dobitnik nekoliko književnih nagrada.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.