Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ova knjiga će da Vam spase život, E. M. Houms

Na granici života i smrti Novak donosi radikalne odluke i pravi neočekivane životne zaokrete.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 7114

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Ova knjiga će da Vam spase život, E. M. Houms

Ova knjiga će da Vam spase život

Autor: E. M. Houms

Format: 13x20

Broj strana: 369

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Ova knjiga će da Vam spase život, E. M. Houms

O knjizi



Glavni junak, dobrostojeći, sredovečni američki samac Ričard Novak odjednom oseti neobičan, snažan bol i biva smešten u bolnicu. Na granici života i smrti Novak donosi radikalne odluke i pravi neočekivane životne zaokrete. Ubrzo odustaje od urbane izolovanosti, temeljno menja pristup bivšoj ženi i sinu, stiče prijatelje. Dinamika njegovog do tada jednoličnog života iz prve prebacuje se u četvrtu brzinu. Naravno, i unutrašnja promena kod Ričarda Novaka je ogromna. On počinje da uočava detalje iz svakodnevice koji su mu dotada izmicali.

Ova knjiga će da vam spase život je jedno od retkih savremenih dela u kojima su savršeno ujedinjeni nesporan kvalitet i velika čitanost.

O Autoru

E. M. Houms

E. M. Houms je autorka romana Things You Should Know, Music for Torching, The End of Alice, In a Country of Mothers, The Safety of Objects i putopisnih memoara Los Angeles: People, Places and the Castle on the Hill.

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada, među kojima su i Gugenhajmova i NEA stipendija. Saradnik je Veniti Fera, a prozu i eseje je objavljivala u Njujorkeru, Granti, Harpersu, Meksviniju, Artforumu i Njujork tajmsu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.