Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Na prvi pogled, Nikolas Sparks

Nastavak izuzetne ljubavne priče započete u Istinskom verniku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7116

Poslednja cena bila je: 580 din

Karakteristike proizvoda: Na prvi pogled, Nikolas Sparks

Na prvi pogled

Autor: Nikolas Sparks

Format: 13x20

Broj strana: 272

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Na prvi pogled, Nikolas Sparks

O knjizi

Izuzetna ljubavna priča započeta u Istinskom verniku, najprodavanijoj knjizi prema podacima lista New York Times, nastavlja se u romanu Na prvi pogled.

Džeremi Marš je pouzdano znao da nikad neće otići iz Njujorka, da svoje srce više nikome neće dati pošto je jedva preživeo raspad prvog braka, da nikada neće imati decu. Sada Džeremi živi u malenom gradu Bun Kriku u Severnoj Karolini, veren je sa Leksi Darnel, ljubavlju svog života, i očekuje da začnu porodicu. Ali upravo kad život naizgled blaženo teče, tajanstven i uznemirujući imejl će pokrenuti niz događaja koji će uticati na vezu mladog para.

Koliko zaista poznajemo one koje volimo? Kako rešavamo neizbežne sumnje, roditeljske strahove i prepreke koje nam se ponekad nađu na putu? Nastavljajući Sparksovu priču o mladom paru predstavljenom u bestseleru Istinski vernik, ovaj roman govori o patnjama, napetosti, romansi i iznenađenjima svih mladih bračnih parova.

Zadivljujuća priča o ljubavi između muškarca i žene i između roditelja i deteta, Na prvi pogled govori o završecima koji otvaraju nove početke... tragedijama koje dovode do neslućene radosti... i pre svega o čaroliji večne ljubavi.

O Autoru

Nikolas Sparks

Nikolas Sparks (1965), američki autor internacionalnih bestselera, poznat je po romanima u kojima se bavi temama kao što su hrišćanstvo, ljubav, tragedija i sudbina. Iako je sredinom osamdesetih godina napisao dva romana, svoj prvi uspeh Sparks je postigao 2001. godine romanom The Notebook.

Do sada je objavio dvanaest romana, koji su prevedeni na preko trideset jezika, a neki od njih su i filmovani (The Notebook, Message in a Bottle i A Walk to Remember).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.