Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Slatkiši za doručak, Doroti Kumson

Od autorke bestselera Ćerka moje najbolje prijateljice.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 92
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7117

Poslednja cena bila je: 860 din

Karakteristike proizvoda: Slatkiši za doručak, Doroti Kumson

Slatkiši za doručak

Autor: Doroti Kumson

Format: 13x20

Broj strana: 457

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Slatkiši za doručak, Doroti Kumson

O knjizi

Nakon što se vrati iz Australije u Englesku, Kendra Tamale iznajmljuje stan od Kajla, razvedenog oca dvoje dece, pronalazi posao i nada se novom početku i jednostavnom životu.

Kajlovi petogodišnji blizanci, Samer i Džekson međutim, misle drugačije i žele da usvoje Kendru kao svoju majku – najviše zbog toga što im ona dozvoljava da jedu slatkiše za doručak. Kendra skriva tajnu zbog koje ne želi da se ikome približi, no uprkos svemu postaje deo njihovih života.

Baš kada joj se učini da je ipak uspela da živi kako je oduvek želela, Kendra nailazi na čoveka koji sa njom deli užasnu tajnu – njen život se u potpunosti raspada: ne može da spava, ne može da jede, gubi posao, a decu odvodi njihova prava majka. Jedini način da se iskupi je da prizna strašnu grešku koju je počinila pre mnogo godina, ali ona se zarekla da to nikada neće učiniti… Hoće li Kendra pogaziti datu reč?

Kritika

Slatkiši za doručak je priča o iskupljenju, nadi i ljubavi koja će iskrsnuti tamo gde je najmanje očekuju.
Likovi su divno opisani, a zaplet je sjajno postavljen već od prve stranice… Savršena knjiga koju treba čitati na odmoru.
Prima

Neverovatno podsticajna i inteligentno napisana knjiga. Uživajte prepuštajući se priči, njenom neodoljivom šarmu i mudrosti.
Woman

Dramatična priča o ljubavi, patnji i opstanku koja će razmekšati i najtvrđe srce.
Daily Record

Govoreći o smrti, izdaji i opraštanju, ova knjiga će vas sasvim sigurno rasplakati, ali vredna je svake suze.
Company

O Autoru

Doroti Kumson

Doroti je prvi roman napisala sa samo trinaest godina i nazvala ga There is A Thin Line Between Love And Hate. Svako veče je pisala po jedno poglavlje i ujutru ga nosila u školu da ga njeni prijatelji pročitaju.

U Londonu je odrasla i završila studije. Radila je za nekoliko ženskih magazina i dnevnih novina. Pisanje joj je i kada je odrasla i dalje bila velika strast pa je nastavila da piše romane i kratke priče kad god je imala vremena.

Knjigu The Cupid Effect objavila je 2001. godine i njena karijera pisca je bila zvanično započeta.

Napisala je knjigu Ćerka moje najbolje prijateljice 2006. godine i zabeležila veliki uspeh. Knjiga je u prvih par nedelja prodaje dostigla broj od skoro 90 000 primeraka. Šest nedelja kasnije broj prodatih knjige je prevršio broj 500.000 i knjiga je bila uvrštena u The Richard & Judy Summer Reads Book Club.

Živela je oko dve godine u Australiji, kada se vratila u London, mada kaže da ne zna koliko će se tu zadržati, jer je saobraćaj očajan.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.