Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nemi i ukleti, Robert Vilson

Mario Vega ima sedam godina. U jednom elitnom predgrađu Sevilje, njegov otac Rafael leži mrtav na kuhinjskom podu, a majka mu je udavljena jastukom

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kriminalistički romani

Šifra Proizvoda: 7135

Poslednja cena bila je: 860 din

Karakteristike proizvoda: Nemi i ukleti, Robert Vilson

Nemi i ukleti

Autor: Robert Vilson

Format: 13x20

Broj strana: 424

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Nemi i ukleti, Robert Vilson

O knjizi

Mario Vega ima sedam godina. U jednom elitnom predgrađu Sevilje, njegov otac Rafael leži mrtav na kuhinjskom podu, a majka mu je udavljena jastukom. Čini se da je na delu dogovoreno samoubistvo, ali u glavnom inspektoru Havijeru Falkonu budi se sumnja kad u šaci mrtvog čoveka pronađe zgužvanu zagonetnu poruku.

Po nesnosnoj letnjoj žezi, Falkon sklapa kockice tajanstvenog života Rafaela Vege, da bi ubrzo počele da mu stižu pretnje ruske mafije, koja odnedavno operiše u gradu. Istraga će ga dovesti do američkog para umetnika s iznenađujućom prošlošću i do jadom ophrvanog poznatog glumca čiji sin jedinac robija zbog užasnog zločina.

Zatim se događaju još dva samoubistva – jedno od njih izvršiće policijski starešina. Dok šumski požar besni po brdima iznad Sevilje brišući sve što mu se nađe na putu, Falkon mora da se pomuči da bi došao do istine, a naposletku shvata kako je sve međusobno povezano i proniče u još jednu tajnu skrivenu u potamneloj srži Veginog života.

O Autoru

Robert Vilson

Robert Vilson je rođen 1957. godine u Vekou, u američkoj saveznoj državi Teksas. Diplomirao je na Univerzitetu u Oksfordu, u Engleskoj. Radio je kao špediter i trgovac, okušao se i u sferi marketinga.

Proputovao je Aziju i Afriku, živeo u Grčkoj i na zapadu Afrike. Oženjen je. Stvara na jednom samotnom seoskom imanju u Portugaliji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.