Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Beskrajni dani provedeni u smrti, Markus Čon

Spektakularno! Kosmos viđen na potpuno nov način.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prirodne nauke - popularno

Šifra Proizvoda: 7146

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Beskrajni dani provedeni u smrti, Markus Čon

Beskrajni dani provedeni u smrti

Autor: Markus Čon

Format: 13x20

Broj strana: 295

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Beskrajni dani provedeni u smrti, Markus Čon

O knjizi

Od konsultanta za kosmologiju časopisa New Scientist, Markusa Čona, stiže nam ovo izuzetno pristupačno istraživanje stvarnosti, prirode vasione i mesta života u njoj. On počinje od pitanja koja postavljaju najsmeliji i najmaštovitiji naučnici sveta, da bi nas odveo do samih granica nauke i otkrio nam kako su tajne koje se tamo istražuju zapravo najbitnije za sve nas: da li bismo mogli da živimo večno? Odakle potičemo? I šta, do đavola, radimo ovde?

Kritika

„Spektakularno, nadahnjujuće... značajna knjiga koja napre zahteva pažnju, a zatim je nagrađuje.“
Herald

„Najbolji pisac kosmolog današnjice.“
MAT RIDLI, autor Genoma

„Svi moramo biti zahvalni piscima poput Čona; oni su u stanju da nam približe rad koji u svom grubom obliku ne samo da nije pristupačan neposvećenima, nego im je nepoznat.“
Independent on Sunday

„Nisam u stanju da nađem greške u ovoj knjizi, stil je prava lepota, matematika nepostojeća, a koncepti iznenađujući.“ Astronomy Now

O Autoru

Markus Čon

Markus Čon je nagrađivani pisac i autor RTV programa. Svojevremeno radio astronom na Kalifornijskom institutu tehnologije u Pasadeni, sada je konsultat za kosmologiju u nedeljnom naučnom magazinu New Scientist.

Markusova prva knjiga iz oblasti popularne nauke, Odsjaji postanja – drugoplasirana na dodeljivanju prestižne Ron-Pulenove nagrade – objavljena je 1994. i oduševljeno prihvaćena. Čarobna peć, njegova druga knjiga, izašla je u Britaniji 1999. U Japanu ju je Asahi Šimbun, najtiražniji dnevni list na svetu, izabrao za jednu od knjiga godine, a u Velikoj Britaniji ju je Dejli mejl nazvao vrtoglavim štivom „koje vas tera da gutate strane, sa svim pripovednim značajkama koje biste očekivali da nađete u Hariju Poteru“. Njegova treća knjiga, Vasiona iz susedstva, objavljena je 2002. „Izvanredna knjiga – paralelni svemir u kome je nauka zapravo zabavna“, pisao je Independent.

Markus živi u Londonu sa ženom Karin i njihovo dvoje dece.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.