Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije

Mobilni brijač koji radi na dve AA baterije. Ima ugrađen precizni trimer, zaštitni pokretni poklopac, široku, tanku mrežicu koja dobro prijanja i zahvata dlake koje rastu i u različitim pravcima...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 72099

Poslednja cena bila je: 3390 din

Karakteristike proizvoda: Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije

Braun

MobileShave M-90

Aparat za brijanje na baterije

Smart Foil mrežica zahvata i dlake koje rastu u različitim pravcima

Pokretni poklopac koji štiti mrežicu i služi kao produžetak za udobno držanje

Ekstra široka i tanka plutajuća mrežica, prilagođava se oblicima lica

Brijač je potpuno periv pod mlazom vode

Integrisan precizni trimer za brkove i zulufe

Napajanje: 2x AA baterije

Opis proizvoda: Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije

Braun mobilni brijači omogućavaju muškarcima da imaju glatku kožu, bilo kada, bilo gde. Više ne morate da se brinete zbog svoje popodnevne brade. Sa Braunovim novim MobileShave brijačem lako i jednostavno ćete povratiti sveže negovani izgled kada god i gde god treba da budete u najboljem izdanju. Zgodni i lako upotrebljivi MobileShave je Vaš savršen prijatelj za negu dlake lica van kuće. Zahvaljujući njegovoj kompaktnoj veličini i time što se napaja sa 2 AA baterije, lako može da se koristi na poslu, u kolima ili čak na kratkim putovanjima. MobileShave je Braunov najmanji električni brijač, ali on ne pravi kompromise po pitanju superiorne tehnologije, pouzdanog kvaliteta ili uglađenog dizajna koji se od ovog brenda očekuje. Obavezan je alat za brijanje muškarca koji želi i koji ima potrebu da izgleda odlično tokom celog dana. Uprkos kompaktnoj veličini MobileShave ima trimer za duge dlake kako bi Vaši brkovi i zulufi uvek bili u odličnom stanju – gde god da se nalazite. Ekstra široka i tanka ultra fleksibilna mrežica prilagođava se konturi lica, omogućujući Vam ekstra temeljno i udobno brijanje. MobileShave brijači imaju okretni poklopac TwistCap koji ne samo da štiti mrežicu kada nije u upotrebi, već se takođe ponaša i kao produžena drška za udobno rukovanje – čineći brijanje još lakšim i preciznijim. Kroz svoj jedinstveni raspored mrežica SmartFoil zahvata dlake koje rastu u različitim pravcima. MobileShave brijač je potpuno periv pod mlazom vode. Nećete gubiti dragoceno vreme čisteći svoj brijač, nakon što ste osvežili svoju bradu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.