Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Novi Početak, Toni Parsons

Džordž Bejli dobija dar o kome svi mi sanjamo – priliku da ponovo živi svoj život. Posle srčanog udara, Džordžu presađuju srce devetnaestogodišnjaka – i sve se odjednom menja!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7256

Poslednja cena bila je: 699 din

Karakteristike proizvoda: Novi Početak, Toni Parsons

Naziv Knjige : Novi Početak

Autor: Toni Parsons

Format: 13x20 cm

Broja strana: 258

Izdavač: Laguna

Naslov Originala : Starting Over, Tony Parsons

Opis proizvoda: Novi Početak, Toni Parsons

*** O Knjizi ***

Toni Parsons vraća se temi koja ga je učinila slavnim: ovo je priča o ljubavi, životu i međuljudskim odnosima.

Džordž Bejli dobija dar o kome svi mi sanjamo – priliku da ponovo živi svoj život. Posle srčanog udara, Džordžu presađuju srce devetnaestogodišnjaka – i sve se odjednom menja! On je drug svoje maloletne dece, a ne strogi ministar policije koji kontroliše svaki njihov pokret. Vodi ljubav sa svojom ženom celu noć, a ne od ponoći do otprilike dvanaest i pet. Želi i da promeni svet – čim ga prođe mamurluk. Ali Džordž Bejli otkriva da biti ponovo mlad nije baš toliko zabavno – i više od svega na svetu želi svoj stari život nazad.

Zabavno, ozbiljno, nežno i iskreno. Toni Parsons piše o istinskim dilemama savremenog života.
Sunday Express

Toni Parsons je majstor gorkoslatke ljubavne priče.
Red

Nezaboravno i dirljivo... Niko ne ume da izvuče više iskrenih osećanja iz prizora od Tonija Parsonsa. Spectator

Parsons je stvorio važnu i snažnu knjigu. Izuzetan uspeh! Mirror

*** O Autoru ***

Toni Parsons je rođen u činovničkoj porodici u londonskom Ist Endu. Kada mu je bilo dvadeset godina zaposlio se u fabrici za proizvodnju džina. Potom je postao muzički novinar i pratio je eksploziju panka i novog talasa. Parsons se oženio koleginicom, a kada su se razveli dodeljeno mu je starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim sinom.

Toni Parsons je sin bivšeg marinca kojem je dodeljen Orden za izuzetnu službu tokom Drugog svetskog rata, što je drugo po važnosti odlikovanje u britanskoj vojsci. Ta dva odnosa – sa sinom koga je sam podizao i sa pokojnim ocem koga je obožavao – čine okosnicu i srž romana Čovek i dečak.

Toni Parsons je jedan od najpoznatijih pisaca u Engleskoj. Tokom sedamdesetih bio je muzički kritičar u NME, jednom od najuticajnijih muzičkih listova u Britaniji. Njegovi intervjui s grupama kao što su The Clash, Sex Pistols, Blondie, Talking Heads i Ramones načinili su ga kultnom figurom među mladima Engleske. Parsons je dobijao nagrade za svoj novinarski rad u listovima GQ i Elle tokom osamdesetih. Devedesetih je postao jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u emisiji BBC-ja, Late Review.

Njegov prvi roman Čovek i dečak doživeo je ogroman uspeh u Engleskoj i samo za prva dva meseca prodat je u tiražu od 750.000 primeraka.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Čovek I Dečak, Toni Parsons

Cena: 799 RSD Detaljnije

Moja omiljena supruga, Toni Parsons

Cena: 699 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.