Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Kingdomino na srpskom jeziku

Kingdomino je izuzetno brza strateška igra za do 4 igrača u kojoj je cilj da sastavite vaše kraljevstvo. Ime same igre asocira na radnju (Kingdom) i na način na koji to radite (Domino).

Ocena Posetilaca Broj ocena: 66
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 72648

Poslednja cena bila je: 2500 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Kingdomino na srpskom jeziku

Društvena igra Kingdomino

Na srpskom jeziku

Strateška igra

Godina prvog izdanja: 2016.

Prosečno trajanje partije: 30 minuta

Najbolje sa: 3 ili 4 igrača

Opis proizvoda: Društvena igra Kingdomino na srpskom jeziku

Kingdomino je izuzetno brza strateška igra za do 4 igrača u kojoj je cilj da sastavite vaše kraljevstvo. Ime same igre asocira na radnju (Kingdom) i na način na koji to radite (Domino), zato što pločice koje koristite u ovoj igri podsećaju na domine (imaju 2 različite polovine). Odabir pločica se vršli tako što od ponuđenih 3 ili četiri (zavisi od broja igrača) odaberete jednu, a u sledećem krugu onaj čija je pločica imala najmanju vrednost bira prvi. Da bi pločicu stavili u svoje kraljevstvo, obavezno je da se barem jedna polovina dodiruje sa već postojećom, istom vrstom terena. Na kraju igre ide završno bodovanje. Brza i jednostavna igra što se same mehanike tiče, ali nudi sasvim dovoljno izazova i za iskusne igrače.



Dizajner ove igre je Bruno Cathala koji iza sebe ima dosta popularnih igara poput 7 Wonders Duel, Five Tribes, Cyclades, Shadows over Camelot i druge.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.