Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Faktor Bivši, Andrea Sempl

Roman o seksu, ljubavnim vezama i ostalim prirodnim katastrofama .

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7296

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Faktor Bivši, Andrea Sempl

Naziv Knjige : Faktor Bivši

Autor: Andrea Sempl

Format: 13x20 cm

Broja strana: 280

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Faktor Bivši, Andrea Sempl

*** O Knjizi ***

Kad sazna za jednonoćnu avanturu svog dečka, Marta Sejmor ne zna šta da radi. A ljubavne veze su Martin posao. Kao autor kolumne o seksu u časopisu Sjaj, Marta je plaćena da saučestvuje s prevarenima i ostavljenima, seksualno ugroženima i onima koji su skloni prekomernom vezivanju. Teško je pomiriti se s tim da ni ona nema najblažeg pojma šta joj je činiti, baš kao ni njene nesrećne čitateljke. A čeka je i krajnje neugodan trenutak kada će svojoj potpuno savršenoj prijateljici Dezdemoni morati da prizna istinu o propasti svoje veze.

Što je još gore, Dezdemona je odskora verena za Aleksa, Martinog prvog dečka, a on je, o užasa, postao bolji frajer nego što je iko očekivao. Pošto se već umorila od toga da uvek postupa ispravno, Marta se pita da nije možda, na kraju krajeva, najbolji pristup vezama onaj koji gaji njena nova sustanarka: ako hoćeš da izbaciš jednog muškarca iz glave, odvedi drugog u krevet!

*** Kritike***

„Duhovito – nekoliko puta sam se naglas nasmejala.”
Debora Rajt

„Vedro i sunčano štivo, kakvo god da je vreme napolju.”
Met Vajmen

„Smejaćete se, rasplakaćete se, poželećete da zovete prijatelje da biste im rekli koliko ih volite. Originalno i sveže.”
Fejt Blisdejl


*** O Autoru ***

„Imam dvadeset osam godina, Britanka sam i žensko (ili bar tako izgledam). Romanopisac sam i novinar...” Ovako samu sebe predstavlja Andrea Sempl. Osim što piše za Gardijan, Indipendent i časopis Iv, Andrea Sempl je pokrenula internet bilten Sugestije o pisanju, sa ciljem da pomogne mlađim i neiskusnijim piscima da pronađu put.

Pre nego što je napisala svoj prvi roman, Faktor bivši, radila je kao deo menadžerskog tima lanca najvećih noćnih klubova na Ibici. Trenutno, posle svog drugog romana, koji je naslovila Make-Up Girl (Šminkerka), živi sa svojim mladićem Matom na Ibici, u Londonu i u Halu.

*** Odlomak Iz Knjige ***

1.

Ne znam šta da radim.
Verujte mi, ovo je gore nego što zvuči.
Vidite, stvar je u tome što je znati šta da radiš, pa, ono što ja radim. To je moj posao, moj raison d’etre*, moj fah. Ja sam Marta Sejmor, „Guru za Muško-Ženske Odnose“. Da, baš ona Marta Sejmor koja je upakovana između „Pravog seksa“ i „Vaših zvezda“, na šezdeset devetoj stranici časopisa Sjaj. Ona ista sa kojom možete četovati uživo na netu, svakog četvrtka uveče, na adresi SamoPitajteMartu.com. To sam ja, devojka koju plaćaju da sluša prevarene i ostavljene, seksualno frustrirane i posesivne.
A izvor saveta je nepresušan. Imam odgovor na svako pitanje, a verujte mi da dobijam neka stvarno interesantna:

Draga Marta,
Da li je glumiti orgazam prevara?

Draga Marta,
Da li bi trebalo da oslabim zbog mog dragog?

Draga Marta,
Moj dečko ne želi seks pre prve bračne noći, da li bi trebalo da ga čekam?

Draga Marta,
Moj partner hoće seks utroje sa domaćom životinjom, šta da radim?

I pošto nisam od onih koji podržavaju lažnu skromnost, ja sam zaista kompetentna. Diploma iz psihologije i doktorska teza, Kliničke karakteristike ljubavnih veza, najznačajniji su dragulji moje blistave biografije. Ali vidi me sada, zbunjena brucoškinja prvog dana na Univerzitetu života: izgubljena i bez rasporeda.
Pretpostavljam da bi mi bilo lakše da nisam bila gola. Da Luk nije odlučio da mi to saopšti usred predigre, mogla sam da odem odmah, visoko uzdignute glave, ostavivši tako sva ona neizbežna pitanja bez odgovora.
Ali ne.
Bila sam sa njim u krevetu, uživala sam u jednom od naših uobičajenih vođenja ljubavi subotom po podne. Ležala sam na čaršavima razdragano dočekujući njegove poljupce koji su se kretali naviše po unutrašnjoj strani moje noge kada se, bez ikakvog upozorenja, on zaustavio.
„Ne mogu...“
Zbunjena ovim neodređenim oklevanjem, upitala sam ga o čemu se radi.
Ustao je iz kreveta, dobacio kratak pogled svom odrazu u ogledalu, a onda mu je lice poprimilo bolan izraz, kao da pokušava da izvuče komad stakla iz stopala.
„Marta, moram nešto da ti kažem.“
Posmatrala sam kako njegov dugi uzdignuti ud počinje da pada.
„Sinoć se nešto desilo...“
Sinoć. Lukova mesečna pijanka s ekipom kompjuterskih frikova iz časopisa Internet planet. Ja sam prespavala kod Fione.
„Šta se desilo?“, upitala sam navlačeći čaršav preko tela.
Zurio je pravo u moje oči, a onda zastao kao da se nešto preračunava. „Spavao sam s nekim.“
Izgledalo je da se rečenica završila skoro pre nego što je i počela. Suviše brzo da bih shvatila. Činilo mi se kao da me je neko ubo. Prvo potpuni šok, smetenost, onda ništa, a onda se pojavio bol. Lice mi je sigurno delovalo potpuno prazno dok su reči poprimale svoje puno značenje.
Dva sata ranije.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Šminkerka

Cena: 690 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.