Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Šminkerka, Andrea Sempl

Adam je po mnogo čemu savršen dečko. Nikad ne gleda fudbal. Nikad ne pijanči. Više voli da provede mirno veče kod kuće nego da izađe sa muškim društvom. Postoji samo jedan problem – Adam zapravo ne postoji...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7298

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Šminkerka, Andrea Sempl

Naziv Knjige : Šminkerka

Autor: Andrea Sempl

Format: 13x20 cm

Broja strana: 285

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Šminkerka, Andrea Sempl

*** O Knjizi ***

Adam je po mnogo čemu savršen dečko. Nikad ne gleda fudbal. Nikad ne pijanči. Više voli da provede mirno veče kod kuće nego da izađe sa muškim društvom. Postoji samo jedan problem – Adam zapravo ne postoji. Fejt Višart ga je izmislila. U stvari, Fejt skoro sve izmišlja, samo da bi ugodila mami. Pretvara se da je zaposlena u vrhunskoj kompaniji za odnose sa javnošću, a zapravo radi u robnoj kući – kao šminkerka za Kozmetiku Kits. Ali njena mama ne može da dočeka da upozna tajanstvenog Adama, a kad se mlađa sestra Houp iznenada vrati iz Australije sa verenikom, za Fejt ne zvone svadbena zvona. Njoj zvoni zvono za uzbunu.


Ima nepuna dva meseca do venčanja da reši pitanje nepostojećeg dečka, a beznadežne situacije iziskuju očajničke mere...


*** O Autoru ***

„Imam dvadeset osam godina, Britanka sam i žensko (ili bar tako izgledam). Romanopisac sam i novinar...” Ovako samu sebe predstavlja Andrea Sempl. Osim što piše za Gardijan, Indipendent i časopis Iv, Andrea Sempl je pokrenula internet bilten Sugestije o pisanju, sa ciljem da pomogne mlađim i neiskusnijim piscima da pronađu put.

Pre nego što je napisala svoj prvi roman, Faktor bivši, radila je kao deo menadžerskog tima lanca najvećih noćnih klubova na Ibici. Trenutno, posle svog drugog romana, koji je naslovila Make-Up Girl (Šminkerka), živi sa svojim mladićem Matom na Ibici, u Londonu i u Halu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.