Zaljubljena Do Ušiju, Džil Mensel

Kliknite na sliku da je uvelicate! Zaljubljena Do Ušiju, Džil Mensel
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Laguna
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 51
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 640 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Ljubavni romani

Karakteristike proizvoda: Zaljubljena Do Ušiju, Džil Mensel

 • Naziv Knjige : Zaljubljena Do Ušiju
 • Autor: Džil Mensel
 • Format: 13x20 cm
 • Broja strana: 392
 • Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Zaljubljena Do Ušiju, Džil Mensel

*** O Knjizi ***

Kada se ljubav tvog života ponovo pojavi niotkuda, nije preporučljivo da budeš ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Džesi se godinama trudila da ne otkrije drugima ko je otac njenog sina Olivera. Ona ne može da veruje svojim ušima kada čuje da se upravo taj čovek, čuveni glumac Tobi Gilespi, uselio u kuću do nje. Istina se sprema da izađe na videlo.

Jedan pogled na Olivera, malo usmene računice i Tobi sve shvata. Upoznavanje sa sinom za kojeg nije znao ni da postoji za njega je šok koji ga protresa iz temelja. Ovo je šok i za njegovu prelepu ženu Deboru, koja ovo ipak prima mnogo mirnije.

Ali da li bi Debora bila tako opuštena kada bi znala koliko Tobi želi da se približi majci svog sina prvenca? I dok se iskra između njih ponovo rasplamsava, Džesi ne može da nasluti put koji vodi srećnom svršetku. Pored toga, niko nije onakav kakvim se čini i na pomolu su još mnoga iznenađenja…

*** Kritike ***

“Čitati je znači gutati je”
Company

“Urnebesno”
Prima

*** Odlomak Iz Knjige ***

Prvo poglavlje


„Ne mogu da se odlučim, jabukovača ili čaša šablija.“ Džesi Rosko je naslonila laktove na šank i grickala svoje bojom isprskane naočari za sunce dok je premišljala o tome.
„Ne znam da li bi trebalo da te poslužim. Jesi li sigurna da imaš dovoljno godina da bi mogla da piješ?“, reče joj Oliver.
„Oh“, uzdahnu Lili, „kada bi meni neko rekao tako nešto.“
Džesi je energično pretraživala džepove svojih farmerki, konačno iskopavši petaka. S ljubavlju je mahnula njime Oliveru ispred nosa.
„Jabukovaču za tvoju dragu matoru majku. I bolje neka bude šendi – ne želim da padnem sa merdevina. Šta ćeš ti, Lili?“
„Koka-kolu. Ja ne želim da padnem u pijanu omamljenost.“ Lili je bilo krivo. Pošteno piće bilo bi divno, ali to ti je nevolja sa malom decom kad su ona naokolo, pažnja ne sme da ti popusti ni na tren.
Bar u pabu Sedam zvona bio je prohladan, mračan i pomalo buđav, natopljen mirisima piva i cigareta izmešanim sa mirisom sredstva za poliranje od pčelinjeg voska i aromom cvrčećeg crnog i belog luka, koja je strujala iz kuhinje. Pošto ih je Oliver poslužio pićem, njih dve izađoše u ograđenu baštu.
Bilo je dvanaest i pet i sunce je sijalo. Lili ostavi pozamašna dupla bebi-kolica u senci jorgovana, dok je Džesi terala radoznale ose sa njihovih pića i otvarala paketić keksa.
„Pogledaj ih samo. Kao dva penzionera na plaži u Bormutu.“ Džesi pokaza glavom na decu zaspalu u kolicima, leđima okrenutu jedno drugom, otvorenih usta i razmaknutih kolena, sa glavicama spuštenim na grudi. Dvogodišnji Vilijem, Lilino najmlađe dete, stezao je golog Ekšn mena. Jednogodišnja Freja, ćerkica jednog para iz sela koju je Lili čuvala, uspevala je da istovremeno sisa palac i tiho hrče.
Lili se molila bogu da deca nastave da spavaju. Kada bi se probudio, Vilijem bi urlao zahtevajući da se ljulja u ljuljašci, a Freja bi želela isto, vrištala još glasnije od njega. Onda bi se drali tražeći čips, sokove i još sokova, a pošto su oboje bili u fazi kada istražuju bukvalno sve – parčiće stakla, piće stranih ljudi, sadržaje pepeljara – Lili je znala da bi slobodno mogla da se preda i odmah ih odvede kući.
Samo dvadeset minuta, to je sve što tražim, pomislila je bez mnogo nade da će to i dobiti. Dvadeset minuta blagoslovenog mira i zrelog razgovora.
„Uh, sad je bolje“, izusti Džesi strusivši pola čaše šendija. Vrpoljeći se na klupi, tapkala je po svojim zadnjim džepovima, pronašla tubu „ambre solera“ i preko ramena je dodala Lili. „Možeš li da mi namažeš leđa?“ Bluza joj je bila duboko izrezana i spreda i pozadi i, mada joj je koža lako tamnela, sada se na njoj opažala ružičastog primesa. Izvijala se dok joj je Lili nakapavala kremu po opečenoj koži. „Da li se Majkl javljao?“, upita je.
„Sinoć mi je telefonirao.“ Lili je čula svoj glas u kojem nije bilo tračka radosti, i potajno je bila užasnuta tom činjenicom. Zaboga, njen muž je bio odsutan već šest meseci jer je radio u Dubaiju na pola puta preko sveta, a ona čak nije imala snage ni da ga poželi. Stvarno, kakva je to ona supruga? „Sledećeg petka doleće nazad i ostaje osam nedelja. Moraću da nabavim marmelade.“
„I mnogo sedativa“, Džesi je pogleda preko ramena, „u slučaju da prsneš od prevelikog uzbuđenja.“
Lili napravi facu i zavrnu poklopac na kremi za sunčanje. Nije bila samo ona u pitanju. Činilo se da ni kod Majkla razdvojenost ne izaziva preteranu čežnju.
„Znaš, kada je prvi put dobio posao tamo, mislila sam da će baš biti romantično.“ Nežno izvuče iz svoje čaše bubicu koja se koprcala i položi je pažljivo na grm ruža. „Zamišljala sam da ću imati astronomske telefonske račune, stalnu nesanicu jer mi toliko nedostaje, vožnje do Hitroa u četiri ujutru bih ga dočekala na izlasku iz aviona, usporeni snimak nas dvoje kako trčimo u susret jedno drugom – on me podiže u vazduh i vrti ukrug“ – u svojoj mašti Lili je izgledala vitka poput nimfe – „a posle toga“, zaključi ona sležući ramenima, „pa, recimo preplavljujuću požudu i strast... valjda. I naravno, neprestano kresanje, od kog se tresu zidovi.“
„Uradi sve to sledećeg petka.“ Govoreći to, Džesi izvuče purpurnu maramu iz rasute kose i, zabacivši glavu, skupi bujne tamne uvojke i ponovo ih veza, načinivši nakrivljenu mašnu. „Odvezi se na Hitrou u četiri ujutru i baci mu se u zagrljaj. Vidi šta će se desiti.“
„Pod jedan, izgledala bih kao kreten jer njegov avion stiže tek u jedanaest. Pod dva, on bi rekao: ‘Šta do đavola radiš ovde, i ako si se namazala karminom, nemoj da mi umrljaš košulju’. I pod tri“, dovrši Lili brojanje na prste, „zgnječila bih ga.“
Džesi ne obrati pažnju na ovu poslednju opasku. Slušajući Lili, čovek bi pomislio da je kao tenk, što stvarno nije bila. Bila je jednostavno lepo zaobljena, s krupnim očima boje lešnika, sjajnom svetlosmeđom kosom i prelepim jamicama na obrazima, sa usnama poput ružinog pupoljka. Da nije nosila prastare farmerke i prugastu pamučnu košulju, izgledala bi kao lik sa Renoarove slike. U svakom slučaju, nije bila toliko teška da bi prignječila svog muža.
Što je prava šteta, pomisli Džesi. Jer ako nekome treba dobro gnječenje, to je Majkl Ferguson.
Dok su tako sedele dokono razglabajući o nedostacima Lilinog muža, začuše prigušeno brundanje kamiona kako odlazi, ubrzavajući uz Voters lejn i prekidajući mirnu tišinu Gornjeg Sislija te vrele srede popodne.
„Kombi za selidbe“, reče Lili vedro, podsećajući se novosti koje je htela da saopšti Džesi. „Dva takva ogromna čuda su se jutros pojavila ispred Kuće Sisli. Neko će konačno živeti tamo.“
Sada je zvučala mnogo življe. Džesi je ugledala iskru zainteresovanosti u njenim očima. Iščekivanje novih ljudi koji se useljavaju u Kuću Sisli bilo je očigledno primamljivije od očekivanja Majklovog povratka.
„Kamioni za selidbu“, najavi Oliver, saginjući glavu da bi izbegao bokore kozje krvi što su uokvirivali prolaz kojim je došao da im se pridruži u bašti. „Znaci života gore oko kuće.“
„Bajate vesti“, reče Džesi nadmeno. „To već znamo.“
Oliver je bio razočaran. „U redu, ali ne znate ko je kupio kuću.“ Naginjući se preko stola, poslužio se keksom. Razdražujuću atmosferu tajanstvenosti produbio je lokalni agent za nekretnine Hari Norton, koji je vodio prodaju imanja i, ne baš svojstveno sebi, istrajavao u skrivanju identiteta novog vlasnika. Čak ni Džesi, kojom je Hari bio zaluđen, nije uspela da mu izmami tu informaciju.
„Brzo ćemo saznati“, rekla je, pljesnuvši Olivera po ruci koja se prikradala po još keksa. „Zar nemaš nekakvog posla?“
„Vi ste mi jedine mušterije.“ Oliver se iskezi majci i njenim bojom isprskanim naočarima za sunce, a zatim ugrabi još jedan keks. „Raščišćavam sto za vas.“
„Ako je Hari ovako tajanstven, mora da je slavna ličnost u pitanju,“ reče Lili.
„Starom Sesilu smo rekli da je to Madona“, Oliverov kez postade još širi, „pa je on otišao i kupio njen CD.“
„Čula sam o tome.“ Džesi ga značajno pogleda. „Jadni Sesil. Probao je da pusti CD na svom gramofonu na navijanje.“
„Možda je iz kraljevske porodice“, dodade Lili šireći oči boje lešnika.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Ljubavni romani

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 7303
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 7303, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 7303, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Suncobran Za Bazen Intex Akcija
Komplet Od 3 Kofera Za Putovanje Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija