Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Devojke Iz Rijada, Radža Alsanea

Jedinstvena i nezaboravna priča o komplikovanim životima ovih mladih Saudijki čije se neverovatne životne priče odvijaju u kulturi koja je toliko različita od naše.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 155
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 7331

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: Devojke Iz Rijada, Radža Alsanea

Naziv Knjige : Devojke Iz Rijada

Autor: Radža Alsanea

Format: 145x205 mm

Broja strana: 288

Izdavač: Alnari

Naslov Originala: Girls Of Riyadh, Rajaa Alsanea

Opis proizvoda: Devojke Iz Rijada, Radža Alsanea

*** O Knjizi ***

Ljubav i požuda, muškarci i novac, kršenje tabua...

Zavirite u skriveni svet četiri mlade devojke koje se trude da usklade svoje ljubavi i želje sa krutim pravilima tradicije islama.

Tokom godina, četiri studentkinje univerziteta, pripadnice elitne rijadske klase: Gamra, Mišel, Sadim i Lamis, suočavaju se sa brojnim društvenim, romantičnim, profesionalnim i seksualnim problemima, kao i sve devojke njiihovog uzrasta. Međutim, beskonačni kulturološki sukobi još više otežavaju odrastanje ovih dvadesetogodišnjakinja u društvu koje se i dalje čvrsto drži načina života iz davnina. One, ipak, utiru svoj put – ne zapadnjački, već onaj koji zadržava ono što je dobro od vrednosti islamske religije i kulture, dok istovremeno dozvoljava reforme. Gamra, Mišel, Sadim i Lamis pune su nadanja i planova, odlučnosti i snova. I strasno se zaljubljuju i odljubljuju baš kao i žene bilo gde na svetu.

Jedinstvena i nezaboravna priča o komplikovanim životima ovih mladih Saudijki čije se neverovatne životne priče odvijaju u kulturi koja je toliko različita od naše.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.