Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Devojke Iz Kraja, Maša Rebić

Kad živiš u Beogradu, da li je važnija jedna prava ljubav ili jedna dobra pobeda?

Ocena Posetilaca Broj ocena: 150
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 7344

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: Devojke Iz Kraja, Maša Rebić

Naziv Knjige : Devojke Iz Kraja

Autor: Maša Rebić

Format: 145x205 mm

Broja strana: 263

Izdavač: Alnari

Naslov Originala: Devojke Iz Kraja, Maša Rebić

Opis proizvoda: Devojke Iz Kraja, Maša Rebić

*** O Knjizi ***

Želite da znate gde se ova priča odvija?
U Beogradu, naravno.

Mislite da sam mogla da smislim nešto originalnije? Neko pusto ostrvo, peščane plaže, neki veći i lepši grad ili možda neke pašnjake, divljinu, pustinju, nepregledne šume?

Verujte, bila sam svuda. I nigde, na celoj ovoj planeti, nije interesantno kao u Beogradu. Ovaj grad je drugačiji. On spaja nespojivo. U njemu na semaforu zaprežno vozilo stoji tik uz najnoviji model ‘aston martina‘. U njemu klošari postaju zvezde, a devojke u najnovijem modelu ‘Dolce & Gabanna‘ voze se u tramvaju koji može svaki čas da se zapali. Samo ovde profesori prodaju robu na buvljaku a prave beogradske dame više ne izlaze na ulicu. Kad je u ovom gradu mirno, ljudi su u panici. U ovom gradu si jednog dana veoma važan, a već drugog te svi zaboravljaju. U njemu te se svi boje a onda, preko noći, mali si i ponizan. Ovde možeš da odrasteš kao niko, a najlakše na celom svetu da postaneš neko. U Beogradu gosti najskupljeg hotela gledaju u naselje od kartonskih kutija. U njemu se ulicom šetaju najlepše žene koje psuju kao najprimitivniji muškarci. Ovde je sve izmešano.

Ovde vlada ludilo.

Ovde vlada potpuna konfuzija.

Ovde je sve šizofreno!

Ovde je mnogo dobro.

Četiri devojke će za samo nedelju dana uspeti da preispitaju svoje prijateljstvo, izgube ili pronađu ljubav, porodicu, dom, ostanu ili odu iz svog kraja, a sve to samo zato što su pronašle odgovor na pitanje koje glasi – kad živiš u Beogradu, da li je važnija jedna prava ljubav ili jedna dobra pobeda?

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.