Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Isostar šumeće tablete 10x12g sa ukusom narandže

Povertabs šumeće tablete su posebno korisne ukoliko preferirate kratke i intenzivne treninge. Zbog svoje izotonične formule, ovo piće obezbediće optimalnu hidrataciju vašeg organizma.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dijetetski suplementi

Šifra Proizvoda: 73808

Poslednja cena bila je: 629 din

Karakteristike proizvoda: Isostar šumeće tablete 10x12g sa ukusom narandže

Isostar šumeće tablete 10x12g sa ukusom narandže

Obezbeđuje optimalnu hidrataciju organizma

Pogodni za kratke i intenzivne treninge

Ne stvaraju želudačnu kiselinu

Osvežavajuči ukus narandže

Zahvaljujući specifičnom balansu ugljenih hidrata i minerala, Povertabs šumeće tablete su posebno korisne ukoliko preferirate kratke i intenzivne treninge. Zbog svoje izotonične formule, ovo piće obezbediće optimalnu hidrataciju vašeg organizma. Takođe, bogat je anti-oksidantima, vitaminima C i E, koji su neophodni za borbu protiv slobodnih radikala koji se proizvede tokom treninga, kao i vitaminima B1, B2, B6 i PP, neophodnih za ćelijsko korišćenje ugljenih hidrata. Istovremeno sadrži malo kalorija, samo 87 kcal po porciji.

Pakovanje sadrži 10 tableta - 5 doza. Jedna doza sadrži dve tablete.

Opis proizvoda: Isostar šumeće tablete 10x12g sa ukusom narandže

Zahvaljujući specifičnom balansu ugljenih hidrata i minerala, Povertabs šumeće tablete su posebno korisne ukoliko preferirate kratke i intenzivne treninge. Zbog svoje izotonične formule, ovo piće obezbediće optimalnu hidrataciju vašeg organizma. Takođe, bogat je anti-oksidantima, vitaminima C i E, koji su neophodni za borbu protiv slobodnih radikala koji se proizvede tokom treninga, kao i vitaminima B1, B2, B6 i PP, neophodnih za ćelijsko korišćenje ugljenih hidrata. Istovremeno sadrži malo kalorija, samo 87 kcal po porciji. Upotreba - Jednu dozu -2 tablete- rastvoriti u 500 ml vode i piti tokom treninga. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.