Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Vizclear HD je revolucionarni, dnevni i noćni auto viziro visoke definicije. Lako se zakači na svaki auto vizir u sekundi i spušta se sa jednim prstom, kako bi blokirao sunčev odsjaj preko dana.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dodatna auto oprema

Šifra Proizvoda: 74339

Poslednja cena bila je: 1990 din

Karakteristike proizvoda: Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Model: ART003750

Instalira se u sekundi

Radi na bilo kom viziru

Vidite kristalno jasno

Spustite ga i vidite razliku sa sopstvenim očima

Dnevna ili noćna upotreba

Sjajan za ljude koji nose naočare

Vidite sa neverovatnom jasnoćom

Nema više naočara za sunce koje vam nisu pri ruci, vizira koji vam smanjuju vidik, ili zaslepljenosti svetlošću

Difuzija svetlosti, tehnologija prelamanja boja

Poboljšava boje i svetlost

Dimenzije: 32 cm x 12 cm + 5cm visine sa štipaljkom

Opis proizvoda: Vizclear HD vizir za dnevnu i noćnu vožnju

Vizclear HD je revolucionarni, dnevni i noćni
auto viziro visoke definicije. Lako se zakači na svaki auto vizir u sekundi i spušta se sa jednim prstom, kako bi blokirao sunčev odsjaj preko dana. Promenite Vizclear HD na noćna sočiva i odbijaće svetle odsjaje noću. Sa ovim proizvodom možete videti u visokoj definiciji jasno i čisto, pod bilo kojim svetlom, bez naprezanja očiju i mrštenja.
Ako nosite naočare sa dioptrijom VizClear HD nudi vam zaštitu od sunca i odsjaja koja vam je potrebna, eliminišući potrebu za skupim naočarima za sunce sa dioptrijom.
Alat vam nije potreban. Jednostavno namestite Vizclear HD na bilo koji vizir u kolima i spreman je. Vizclear HD kombinuje svetlosnu difuziju i tehnologiju prelamanja boja da bi se odbijao odsjaj, dok povećanje kvaliteta boja i svetline stvara vizuelnu perspektivu visoke rezolucije.
Po danu, sunčeva svetlost može bukvalno da vas zaslepi u deliću sekunde u najgore moguće vreme, pa se mrštite i čkiljite i borite se da vidite išta tokom vožnje. Vizclear HD odbija odsjaj, pruža vam življe boje i jasnoću za slobodan i kristalno čist vid.
Kada sunce zađe, zaslepljujući odsjaj dolazećih vozila i ulične rasvete čine skoro nemoguće da se put vidi, ali ne brinite se, tu je Vizclear HD. Sa noćnim sočivima dobijate vid visoke rezolucije, boju i jasnoću koja odbija svetlo tako da možete videti jasno i bez naprezanja. Nema čkiljenja i naprezanja očiju!
Na putu imate pogled visoke definicije, sa neverovatnom svetlinom, bojama i jasnoćom, danju ili noću, vaš Vizclear HD vam je na dohvat ruke.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.