Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za uklanjanje dlaka Silk n Jewel JW15PE3001 H3210

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPLTM tehnologijom. Dodirni i Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu. Pogodno za celo telo i lice

Ocena Posetilaca Broj ocena: 60
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači

Šifra Proizvoda: 74354

Poslednja cena bila je: 20699 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za uklanjanje dlaka Silk n Jewel JW15PE3001 H3210

Aparat za uklanjanje dlaka Silk n Jewel JW15PE3001 H3210

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPLTM tehnologijom

Dodirni & Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu

Pogodno za celo telo i lice

150.000 svetlosnih pulseva

5 nivoa energije

Podesiva brzina

Ugrađen senzor za boju kože

Može se koristiti posle sunčanja -na nivou energije 1

Površina za tretiranje: 3 cm2

Opis proizvoda: Aparat za uklanjanje dlaka Silk n Jewel JW15PE3001 H3210

Ako želite da uklonite neželjene dlačice sa Vašeg tela, možete birati između brijanja, epilacije i depilacije. Ali, dlačice uklonjene na ovaj način imaju tendenciju da ponovo izrastu vrlo brzo, a Vaša koža često izgleda suvo i iziritirano nakon ovih tretmana. Otkrijte potpuno nov pristup uklanjanju dlačica: Silk n Jewel. Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koristi pulsno svetlo za uklanjanje neželjenih dlačica - bezbolno i bez neugodnosti. Pored toga, i ovo: Jewel ima odličnu novu funkciju koja značajno skraćuje vreme sesije uklanjanja dlačica. Ovo znači da Vas kratko vreme deli od uživanja u svilenkasto-glatkoj koži!HPLTM tehnologija je bila predmet brojnih kliničkih ispitivanja, i vodeći dermatolozi je vide kao bezbedan, lak i efektan način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima. Tretman je preporučen od strane lekara, klinički je dokazan i odobren je od strane nadležnih institucija.
Jednostavno prislonite uređaj na kožu, i on će automatski emitovati svetlosni impuls. Možete da izaberete opciju da se fokusirate na manje područje i pomerate aparat sa jedne tacke na sledeću. Ili, možete da pustite aparat da klizi preko većeg područja Vaše kože, i na taj način ćete završiti sesiju za nekoliko minuta.
Sa Silk n Jewel ne morate da brinete o dupunskim kertridžima. To je zato što Silk n Jewel ima ni manje ni više 150.000 svetlosnih impulsa - koji će Vam trajati dugo vremena. To znači da ne morate da kupujete zamenske kertridže. Svih 150.000 impulsa koje ima, su i više nego dovoljni da tretirate celo telo i lice.
Naša koža nije iste boje svuda: neki delovi tela imaju više prirodnog pigmenta nego drugi, ili su tamniji usled izloženosti suncu. Silk n Jewel ima ugrađeni senzor za boju kože koji skenira Vašu kožu. Ako je boja Vaše kože previše tamna, uređaj neće emitovati svetlosni impuls ako je podešen na više nivoe energije. U tom slučaju, možete nastaviti sa sesijom na nižem nivou energije. Kao dodatak, Silk n Jewel ima sigurnosni mehanizam koji automatski štiti Vaše oči. Uređaj će emitovati svetlosni impuls samo ukoliko je uređaj u direktnom kontaktu sa kožom, a ako je uređaj okrenut prema vazduhu uređaj neće emitovati svetlosni impuls.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.