Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Splat zubna pasta professional Zero balance 75 ml

Pasta se posebno preporučuje za one koji koriste homeopatske lekove, kao i za one koji iz različitih razloga ne mogu da koriste paste sa eteričnim uljima i ukusima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Električne Četkice i Irigatori za Zube

Šifra Proizvoda: 74626

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Splat zubna pasta professional Zero balance 75 ml

Splat zubna pasta professional Zero balance 75 ml

Prva hipoalergijska pasta za zube za odrasle. 0% boja, ukusa i konzervansa

Dugo održava svež dah, sprečava stvaranje zubnog plaka, štiti zube od karijesa i ispoljava povoljan efekat na desni zbog svoje inovativne formulacije.

Pasta ne sadrži: eterična ulja, boje, konzervans, paraben, površinski aktivne agense, triklosan, hlorheksidin, veštačke zaslađivače, naftne derivate, fosfate, jedinjenja aluminijuma i fluor.

Pasta se posebno preporučuje za one koji koriste homeopatske lekove, kao i za one koji iz različitih razloga ne mogu da koriste paste sa eteričnim uljima i ukusima.

Ekstrakt semena peripla i prirodni disaharid trehaloza obezbeđuju besprekorno čist i svež dah i sprečavaju rast kariogenih mikroorganizama.

Prirodni antiseptici sprečavaju rast patogenih bakterija u usnoj duplji.

Joni srebra u kombinbaciji sa ekstraktom sladića efikasno štite zube od karijesa.

Ferment lizozima uništava bakterije i normalizuje PH usne duplje.

Zero Balance je potpuno bezbedna za ljudsko zdravlje i ekologiju planete.

Opis proizvoda: Splat zubna pasta professional Zero balance 75 ml

Prva hipoalergijska pasta za zube za odrasle. 0% boja, ukusa i konzervansa. Dugo održava svež dah, sprečava stvaranje zubnog plaka, štiti zube od karijesa i ispoljava povoljan efekat na desni zbog svoje inovativne formulacije. Pasta ne sadrži: eterična ulja, boje, konzervans, paraben, površinski aktivne agense, triklosan, hlorheksidin, veštačke zaslađivače, naftne derivate, fosfate, jedinjenja aluminijuma i fluor. Pasta se posebno preporučuje za one koji koriste homeopatske lekove, kao i za one koji iz različitih razloga ne mogu da koriste paste sa eteričnim uljima i ukusima. Ekstrakt semena peripla i prirodni disaharid trehaloza obezbeđuju besprekorno čist i svež dah i sprečavaju rast kariogenih mikroorganizama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.