Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

Kuhinjska daska za sečenje Rosmarino je izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Odličan je izbor kako za tradicionalne tako i za kuhinje modernog i savremenog dizajna.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Daske za sečenje

Šifra Proizvoda: 75464

Poslednja cena bila je: 2099 din

Karakteristike proizvoda: Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

Kuhinjska daska za sečenje

Priručna kuhinjska daska: za rezanje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa

Moderen izgled: drvo i mermer

Od drveta akacije: tvrdo i istrajno drvo

Od mermera: gladak materijal, koji daje elegantan izgled

Dimenzije: 22 x 19,5 x 1,4 cm

Opis proizvoda: Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

Kuhinjska daska za sečenje Rosmarino je izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Odličan je izbor kako za tradicionalne tako i za kuhinje modernog i savremenog dizajna. Precizan, gladak dizajn je prijatan za oči i jednostavan za rukovanje. Na ovoj dasci jednostavno možete seći različite vrste hrane, od povrća i voća, pa sve do mesa. Daska je klasičnog oblika ali modernog dizajna. Dovoljno je velika za seckanje različitih vrsta namirnica. Isecite povrće, voće, meso ili druge namirnice prema želji. Jednostavan oblik, a moderan dizajn. Kuhinjska daska za sečenje Rosmarino je izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Drvo od akacije je žućkasto braon ili zlatne boje. Drvo akacije je teško, elastično i vrlo fleksibilno. Drvo akacije je istrajno, pa je životni vek daske duži. Zbog visoke rezistencije, ovo drvo je takođe pogodno za proizvodnju kuhinjskog pribora. Mermer je neporozan materijal i tretiran je kao drvo. Gladak je i dasci daje predivan, elegantan izgled. Kuhinjska daska za sečenje je jednostavna za čiščenje. Dovoljno je da sperete vodom i obrišete suvom krpom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.