Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mala Tajna, Kejt Sonders

Neverovatno maštovit svet divovskih trkačkih paukova i jahača pčela koji prkose smrti. Svet u kojem se snuju pokvarene zavere, gde se događaju uzbudljiva izbavljenja i gde moć drugarstva može da se usprotivi čak i najpodlijem zlikovcu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 121
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Proza za decu 7-12 godina

Šifra Proizvoda: 7579

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Mala Tajna, Kejt Sonders

Naziv Knjige : Mala Tajna

Autor: Kejt Sonders

Format: 13x20 cm

Broja strana: 192

Izdavač: Laguna

Naslov Originala : The Little Secret, Kate Saunders

Opis proizvoda: Mala Tajna, Kejt Sonders

*** O Knjizi ***

Stafa, devojčica koja je stigla u Džejninu školu, veoma je mala i vrlo tanka, s kožom belom kao kreda i pletenicama crnim kao mastilo. Ima smešnu starinsku odeću i priča na čudan način zbog čega joj se svi smeju. Ali to uopšte ne smeta Džejn, koja misli da je Stafa drugačija, smela i sjajna najbolja drugarica.

Međutim, Stafa i njena majka, zastrašujuća ledi Matilda, čuvaju neku tajnu – nešto tako čudno i neverovatno da bi Džejnin život mogao biti u opasnosti ako otkrije tu tajnu.

Kejt Sonders vodi čitaoce u neverovatno maštovit svet divovskih trkačkih paukova i jahača pčela koji prkose smrti. Svet u kojem se snuju pokvarene zavere, gde se događaju uzbudljiva izbavljenja i gde moć drugarstva može da se usprotivi čak i najpodlijem zlikovcu.

„Najvažnije od svega je da kutijU nIko ne sme da otvara. Jesi li razumela?“

*** O Autoru ***

Kejt Sonders je do svoje dvadeset pete godine radila kao glumica, a onda je postala pisac. Autor je šest romana za odrasle a izdala je i zbirku kratkih priča.

Za decu je napisala veoma uspeo serijal Veštice iz Belfraja, prema čijim motivima je snimljena velika televizijska serija BBC-ja, kao i Mačak i rat u Smrdljivoj bari, koji su u Opserveru opisali kao: „...prelepo napisan neobuzdan roman za oštrenje kandži“.

Kao novinar radila je u Sandi tajmsu, Indipendentu i Sandi ekspresu. Uz to je možete redovno slušati na BBC-jevom radiju četiri.

Živi s porodicom (i mačkama) u Londonu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.