Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Touch clean za auto 80gr

Uklanja štetne čestice koje vidite, kao i štetne čestice koje ne možete da vidite. Dospeva u delove u koje ni jedno drugo sredstvo za čišćenje ne može da dospe.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 58

Cena sa PDV: 690 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 75799

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Medisana, Nemačka

Brend: Medisana

Karakteristike proizvoda: Touch clean za auto 80gr

Touch clean za auto 80gr

TouchClean - visokotehnološka smeša za čišćenje,komplet 80 gr

Upija prljavštinu i prašinu u šupljinama

Ne ostavlja tragove

Idealno za sve uređaje i površine

Ima dokazano dezinfekcijsko delovanje

Uništava 99.99% klica i mikroba

Koristi se do 80 puta, sve dok ne promeni boju

TouchClean dopire u šupljine zahvaljujući svojoj izvanrednoj kombinaciji elastičnosti i viskoziteta i patentiranoj formuli, on apsorbuje nečistoću i sve ostatke i dubinski čisti kako u šupljinama tako i na površini

Nije toksičan, biodrazgradiv, japanska tehnologija. Uklanja štetne čestice koje vidite, kao i štetne čestice koje ne možete da vidite. Dospeva u delove u koje ni jedno drugo sredstvo za čišćenje ne može da dospe.

Opis proizvoda: Touch clean za auto 80gr

TouchClean je revolucionarno sredstvo za čišćenje! Kada se radi o učinku čišćenja u šupljinama i tamo gde konvencionalni proizvodi za čišćenje imaju fizička ograničenja. Dovoljno je samo da pritisnete TouchClean i izvadite ga na površinu i sve nečistoće biće zarobljene u materijalu, a sva prljavština koja se nalazi unutar vaših kola biće izvađena napolje. Sigurno uklanja prljavštinu i nečistoću, tako da je bezbednije i zdravije za korisnika. Možete ga koristiti i do 80 puta. Merač jačine na poleđini pakovanja govori potrošaču kada da kupi novi TouchClean. Ne ostavlja nikakve ostatke. Samo ga pritisnite i prljavština će nestati. Poboljšava rad vaših uređaja. Vaše ruke su bezbedne i ne prljaju se. Jedinstveni proces mikro-enkapsulacije - prljavština ulazi unutra, ali ne izlazi napolje. TouchClean možete koristiti svuda. Što više nečistoće TouchClean apsorbuje to masa više menja boju - plavi TouchClean menja se iz plave u sivkasto-braon

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.