Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rilastil Xerolact atopic - Intenzivni balsam

Intenzivni balsam je bogata brzo apsorbujuća emulzija sa visokom koncentracijom aktivnih komponenti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 76339

Poslednja cena bila je: 3099 din

Karakteristike proizvoda: Rilastil Xerolact atopic - Intenzivni balsam

Rilastil Xerolact atopic - Intenzivni balsam

Intenzivni balsam je bogata brzo apsorbujuća emulzija sa visokom koncentracijom aktivnih komponenti.

Zahvaljujući prisustvu Omega masnih kiselina: 3, 6, 7 i 9 favorizuje obnavljenje funkcije hidrolipidne barijere kože, stimuliše sintezu ceramida ostvarujući značajan dermotrofični i citoprotektivni efekat.

Bogat biljnim uljima i glicerinom dubiski hidrira i neguje kožu, suzbija suvoću kože i deskvamaciju ljušćenje, dok Omega 3, dikalijum-glicirizinat, panthenol, alantoin i vitamin E smiruju svrab i upalu.

Proizvod koristiti za svakodnevni tretman suve, atopične kože, a posebno u fazama pogoršanja stanja atopijskog dermatitisa, kao „šok“ tretman, kada se preporučuje njegovo nanošenje više puta tokom dana.

Dejstvo proizvoda je dopunjeno rebalansom mikrobiološke flore, zahvaljujući prisustvu Alfa-Glukan oligosaharida koji pomaže u sprečavanju mikrobioloških komplikacija tipičnih za atopijski dermatitis.

Pakovanje: 400 ml

Opis proizvoda: Rilastil Xerolact atopic - Intenzivni balsam

Intenzivni balsam je bogata brzo apsorbujuća emulzija sa visokom koncentracijom aktivnih komponenti. Zahvaljujući prisustvu Omega masnih kiselina: 3, 6, 7 i 9 favorizuje obnavljenje funkcije hidrolipidne barijere kože, stimuliše sintezu ceramida ostvarujući značajan dermotrofični i citoprotektivni efekat. Bogat biljnim uljima i glicerinom dubiski hidrira i neguje kožu, suzbija suvoću kože i deskvamaciju, dok Omega 3, dikalijum-glicirizinat, panthenol, alantoin i vitamin E smiruju svrab i upalu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.