Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Precious argan ulje Repair za oporavak kose

Arganovo ulje za kosu je sve što vam je potrebno da vam kosa bude svilenkasta, meka, sjajna i laka za oblikovanje, a boja postojana.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kose

Šifra Proizvoda: 76348

Poslednja cena bila je: 979 din

Karakteristike proizvoda: Precious argan ulje Repair za oporavak kose

Precious argan ulje Repair za oporavak kose

Arganovo ulje za kosu je sve što vam je potrebno da vam kosa bude svilenkasta, meka, sjajna i laka za oblikovanje, a boja postojana

Njegove aktivne materije sprečavaju prevremeno starenje

Arganovo ulje sadrži vise od 80 % nezasićenih masnih kiselina od kojih je 45 % oleinske kiseline - omega-9, koja je sastavni deo sebuma. Sebum stvara hidrolipidni sloj na koži i kosi obezbeđujući dobru hidrataciju kose i kože glave.

Arganovo ulje za kosu takođe sadrži vitamin E koji organizam, pa i kosu štiti od uticaja slobodnih radikala zatim sterol koji pospešuje mikrocirkulaciju, sprečava zapaljenske procese koji ubrzavaju starenje, štiti od štetnog dejstva UV zraka.

70 ml

Opis proizvoda: Precious argan ulje Repair za oporavak kose

Arganovo ulje za kosu je sve što vam je potrebno da vam kosa bude svilenkasta, meka, sjajna i laka za oblikovanje, a boja postojana. Njegove aktivne materije sprečavaju prevremeno starenje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.