Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dete 44, Tom Rob Smit

Kada strah ućutka naciju, jedan čovek mora reći istinu. U Staljinovom Sovjetskom Savezu zločin ne postoji. Ali ipak milioni žive u strahu ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 122
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski Trileri

Šifra Proizvoda: 7648

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Dete 44, Tom Rob Smit

Naziv Knjige : Dete 44

Autor: Tom Rob Smit

Format: 13x20 cm

Broja strana: 429

Izdavač: Laguna

Naslov Originala : Child 44, Tom Rob Smith

Opis proizvoda: Dete 44, Tom Rob Smit

*** O Knjizi ***

Kada strah ućutka naciju, jedan čovek mora reći istinu.

U Staljinovom Sovjetskom Savezu zločin ne postoji. Ali ipak milioni žive u strahu. Najmanja sumnja u nelojalnost ili pogrešna reč u pogrešno vreme nevinu osobu može osuditi na smrt. Oficir Državne bezbednosti Lav Demidov, ratni heroj i idealista, veruje da pomaže u stvaranju savršenog društva. Nakon što prisustvuje propitivanju jednog nevinog čoveka, Lav počinje da se koleba, i pošto dobije naređenje da sprovede istragu o svojoj ženi Raisi, primoran je da odluči kome je zaista odan.

A onda se dešava nemoguće. Ubica koji ne bira žrtve ostavlja svoj krvavi trag širom zemlje. Sve u šta je Lav ikada verovao ruši se. Iako su ga neprijatelji prokazali, a on i Raisa su proterani, Lav rizikuje sve kako bi pronašao kriminalca čije samo postojanje država ne priznaje. U bekstvu Lav otkriva da pravu opasnost ne predstavlja ubica koga pokušava da uhvati, već zemlja koju pokušava da zaštiti.

*** Kritike ***

„Zaista neverovatan roman. Retka mešavina izuzetne pronicljivosti, izvrsnog pisanja i veoma originalne priče.“
Nelson de Mil


*** O Autoru ***

Tom Rob Smit je rođen 1979. godine. Odrastao je u Londonu. Posle završenih studija na Univerzitetu Kembridž 2001. godine, odlazi u Italiju na godinu dana i studira kreativno pisanje.

Njegov prvi roman Dete 44 objavljen je 2008. godine i preveden na sedamnaest jezika. Za ovaj roman je dobio nagradu Ijan Fleming u oblasti najboljeg trilera godine. Roman je u širem izboru za Bukerovu nagradu i nominovan za Vitbredovu nagradu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.