Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lazy Bag Eko Koža Bela S

Udobna fotelja koja se prilagođava konturama tela. Izrađena je od eko kože, ispunjena je anti-bakterijskim granulatom stiropora. Obim: 200cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61

Cena sa PDV: 5499 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 76802

Vreme slanja:  7 - 10 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 4.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Olymp

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Lazy Bag Eko Koža Bela S

Lazy Bag

Materijal: eko koža

Fotelja je punjena granulatom stiropora

Punjenje lazy bag-a je antibakterijsko

Oblikuje se prema položaju vašem telu

Horizontalni obim lazy bag fotelje: 200 cm

Visina: cca 90cm

Masa: 4 kg

Preporučuje se svima, a naročito osobama sa bolovima u kičmi i vratu

Pufnasta i lagana

Opis proizvoda: Lazy Bag Eko Koža Bela S

Fotelja poznata po nazivu LAZY BAG je nastala 1968 godine i u svetu se proizvodi već dugo, u najrazličitijim oblicima, veličinama i bojama. Bukvalan prevod njnog naziva bi bio vreća za lenčarenje. U njoj možete vrlo udobno da lenčarite, s obzirom da je punjena granulatom stiropora koji se oblikuje prema položaju Vašeg tela i zbog toga se preporučuje osobama sa bolovima u kičmi i vratu. Bez obzira na veličinu, njena masa je mala pa je tako pufnastu može i dete premeštati. Idealna je za čitanje knjiga, gledanje TV-a ili igranje video igrica.

Lazy Bag se pravi od nepromočivog materijala koji je lak za održavanje, tako da se prašina skida suvom krpom, a upornije fleke moguće je otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine. Nije preporučljivo koristiti nagrizajuća hemijska sredstva, niti četke, žice, jer mogu uzrokovati oštećenje. Oštri predmeti i direktni izvori toplotne energije takođe mogu dovesti do oštećenja Lazy Baga. Kao što je Lazy Bag prijatan prema Vašem telu, budite i vi prijatni prema njemu! Svako naglo bacanje i skakanje na Lazy Bag fotelju uzrokuje pritisak u njenoj unutrašnjosti i može doći do pucanja materijala.

Lazy Bag fotelje su ispunjene antibakterijskim granulatom stiropora. Granulat stiropora smatra se najsavremenijim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim materijalom. On omogućava Lazy Bag fotelji da se idealno oblikuje prema Vašem telu, prateći Vaše pokrete.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.