Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Univerzalni ključ

Univerzalni ključ je savršeni sistem za zatezanje i otpuštanje različitih vrsta vijaka i matica svih veličina u rasponu od 8 do 22 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 59
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Francuski ključevi

Šifra Proizvoda: 76888

Poslednja cena bila je: 2499 din

Karakteristike proizvoda: Univerzalni ključ

Univerzalni ključ

Univerzalni ključ je savršeni sistem za zatezanje i otpuštanje različitih vrsta vijaka i matica svih veličina u rasponu od 8 do 22 mm.

Efikasan, praktičan i lagan

Prilagođavaju se svim vrstama ventila, slavina, cevi, radijatora, točkova

Ključ sa dve glave – za raspon od 8-14 mm i od 16-22 mm

Možete zategnuti matice na slavini, propusne ventile i zaustaviti to problematično curenje iz radijatora. A za one osetljivije delove, stavite komad gume ili kože kako bi se izbegle bilo kakve ogrebotine

Opis proizvoda: Univerzalni ključ

Univerzalni ključ je savršeni sistem za zatezanje i otpuštanje različitih vrsta vijaka i matica svih veličina u rasponu od 8 do 22 mm. Tehnologija univerzalnih ključeva temelji se na usmeravanju pritiska na tri ključna područja u isto vreme omogućavajući vrlo čvrsto, sigurno i stabilno držanje.Tajna je u tehnologiji zahvata, koji se automatski prilagođava veličini i obliku matica i vijaka, bez obzira na to jesu li okrugli, šestougaoni, kockasti ili se radi o cevima. Univerzalni ključevi su idealan alat za uobičajene poslove održavanja i vodinstalaterske radove. Možete zategnuti matice na slavini, propusne ventile i zaustaviti to problematično curenje iz radijatora. A za one osetljivije delove, stavite komad gume ili kože kako bi se izbegle bilo kakve ogrebotine!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.