Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

U ovom ažuriranom izdanju, autor Addy Osmani vodi vas kroz primenu modernih projektnih obrazaca u JavaScriptu i Reactu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56

Cena sa PDV: 2420 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 79849

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.80 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Kompjuter biblioteka

Karakteristike proizvoda: JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

Autor: Addy Osmani

Broj strana: 296

ISBN broj: 9788673105925

Izdavač: Kompjuter biblioteka Kompjuter biblioteka

Godina izdanja: 2023.

Kataloški broj: 569.

Opis proizvoda: JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

Želite li da vaš JavaScript kod bude lep, strukturiran i lako održiv? Želite li da koristite najnovije projektne obrasce koji će vašem kodu dati efikasnost i čistoću? Ako želite da ostanete korak ispred u svetu veb razvoja, drugo izdanje knjige JavaScript projektni obrasci je pravi izbor za vas.

O knjizi: U ovom ažuriranom izdanju, autor Addy Osmani vodi vas kroz primenu modernih projektnih obrazaca u JavaScriptu i Reactu. Otkrijte kako koristiti module, miksine, obrasce observer i mediator, kao i kako optimizovati performanse i renderovanje vaših aplikacija. Upoznajte se sa arhitektonskim obrascima kao što su MVC, MVP i MVVM i saznajte kako oni mogu unaprediti vaše veb aplikacije.

Naučite o:

Arhitektonskim obrascima za optimalnu strukturu vaših aplikacija
Preko 20 projektnih obrazaca u JavaScriptu i Reactu
Kreacionim, strukturalnim i bihevioralnim obrascima
Osnovama performansi, dinamičkim uvozima i deljenju koda
Savremenim tehnikama renderovanja i mnogim drugim temama
O autoru: Addy Osmani je inženjerski lider u kompaniji Google, gde vodi timove posvećene unapređenju Chrome programerskog iskustva. Njegov rad je usmeren na to da veb postane brži i lakši za razvoj.

Preporuke:

Addyjeva knjiga pruža praktičan uvid u osnovne koncepte koji su korisni za svakog programera. Ova knjiga je must-read za sve koji žele da unaprede svoje veštine u JavaScriptu. - Sara Drasner, direktor inženjeringa u Googleu
Addy Osmani nas ponovo oduševljava svojim sveobuhvatnim pristupom JavaScriptu. Ovo izdanje je dragulj u svetu programiranja. - Stoyan Stefanov, inženjer na WebPageTest.org i autor knjige JavaScript obrasci
Moguća pitanja i odgovori:

Kako se projektni obrasci iz ove knjige mogu primeniti u stvarnim projektima?

Projektne obrasce iz knjige možete primeniti u stvarnim projektima tako što ćete prvo razumeti osnovne koncepte svakog obrasca, a zatim analizirati potrebe vašeg projekta. Na primer, ako radite na velikoj veb aplikaciji koja zahteva modularnost, možete primeniti module i miksine. Ako radite na aplikaciji koja zahteva dinamičko ažuriranje podataka, obrasci kao što su observer i mediator mogu biti korisni. Ključ je u tome da prepoznate potrebe vašeg projekta i odaberete odgovarajuće obrasce koji će vam pomoći da postignete željenu funkcionalnost i strukturu.
Kako knjiga pristupa temi performansi u JavaScriptu i Reactu?

Knjiga pristupa temi performansi tako što se fokusira na najbolje prakse i tehnike koje omogućavaju brže izvršavanje koda i bolje korisničko iskustvo. To uključuje teme kao što su dinamički uvozi, deljenje koda, optimizacija renderovanja i korišćenje modernih JavaScript i React tehnika. Posebna pažnja je posvećena pristupima kao što su renderovanje na strani servera i ostrvska arhitektura, koji omogućavaju brže učitavanje stranica i bolju interaktivnost.
Koje su glavne razlike između prvog i drugog izdanja knjige JavaScript projektni obrasci?

Drugo izdanje knjige JavaScript projektni obrasci donosi ažurirane informacije i pristupe koji odražavaju najnovije trendove i tehnologije u svetu JavaScripta i Reacta. Osim osnovnih projektnih obrazaca koji su obrađeni u prvom izdanju, novo izdanje uvodi i nove obrasce, moderne tehnike i savete za optimizaciju performansi. Takođe, knjiga sada pokriva i savremene React obrasce kao što su Hooks i komponente višeg reda (HOC-ove), pružajući čitaocima sveobuhvatno razumevanje kako da pišu efikasan i održiv kod u današnjem dinamičnom veb razvojnom okruženju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.