Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Hitlerova Tajna Nauka, Najdžel Penik

Potraga za skrivenim znanjima drevnih ljudi! Neverovatan istraživački dokument koji otkriva izvore tajnih znanja nacista i njihovu interpretaciju!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 126
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene nauke - popularno

Šifra Proizvoda: 8141

Poslednja cena bila je: 424 din

Karakteristike proizvoda: Hitlerova Tajna Nauka, Najdžel Penik

Naziv Knjige : Hitlerova Tajna Nauka

Autor: Najdžel Penik

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 14x21 cm

Broja strana: 231

Povez: Tvrdi

Izdavač: Dereta

Izdanje : 2007. god

Opis proizvoda: Hitlerova Tajna Nauka, Najdžel Penik

*** O Knjizi ***

Hitlerove tajne nauke jeste naslov prve knjige koja na jednom mestu okuplja detalje neobičnih teorija koje prate nacističke pokušaje da osmisle novu religiju, da zasnuju novu nauku i da stvore novu ljudsku vrstu. U njihovim očima, ti uvrnuti rituali i ratni potezi bili su samo uvod; time su na neki način pripremali pozornicu za iskrsnuće novog „superčoveka" - dolazeće rase. Ta nova rasa, kako su se nacisti nadali, posedovala bi nadljudske fizičke moći, što je trebalo da bude rezultat neortodoksnih naučnih istraživanja koja su tada bila u toku.

Knjiga Hitlerove tajne nauke opisuje iznenađujuće i ponekad bizarne teorije alternativnih nauka koje su u Hitlerovoj Nemačkoj podignute na zvanični status: neortodoksne kosmologije, oživljena paganska verovanja, skriveni principi u arhitektonskom dizajnu, studije o potrazi rašljama, iskopavanjima, kamenim kružnicama i astronomiji, kao i prenos podzemne energije - sve je to podsticala Ahnenerbe, „Zaostavština predaka", zapravo Himlerova SS organizacija. Sledeći trag misterioznih tradicija Manihejaca, Vitezova svetlosti, društava Iluminata i Tuleanaca, ranijih nemačkih tajnih društava, Ahnenerbe je stremela ka tome da ozvaniči stare tradicije koje su se prenosile, kako se govorilo, od vremena Stounhendža i Piramida, usput ih oblikujući i prerađujući, sve u cilju stvaranja razarajućeg izvora moći.

Autor je ponovo otkrio mnoga zaboravljena dokumenta iz tog perioda, po prvi put spajajući elemente potrage Nemačke za podzemnim energijama zemlje. Ilustrovana materijalima iz originalnih nemačkih izvora, njegova knjiga nam pruža mogućnost da zavirimo u jedan alternativni pogled na svet, koji nas sa jedne strane zadivljuje, a sa druge užasava svojim sredstvima, ali koji je ipak postojao tokom kratkih dvanaest godina koje su izmenile svet, te tako predstavlja važan dodatak književnosti Trećeg Rajha. Ova knjiga sadži tekstove koji nikada ranije nisu objavljeni na engleskom jeziku.

Mnogi čitaoci će prepoznati vezu ovog dela sa prethodnim best-selerom, pod nazivom Koplje sudbine. Verujemo da će istraživanja Najdžela Penika postati novi best-seler.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.