Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 3 IPL PL3132

Nova, brža generacija Braun IPL uređaja za epilaciju. Automatski očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet svetlosti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 57
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači

Šifra Proizvoda: 82404

Poslednja cena bila je: 53999 din

Karakteristike proizvoda: Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 3 IPL PL3132

Braun

Aparat za epilaciju

Model: Silk expert Pro 3 IPL PL3132

Braun IPL uređaj poslednje generacije

Najbezbednija IPL tehnologija

Klinički i dermatološki akreditovana tehnologija od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance)

SMART IPL sa SensoAdaptTM senzorom za kožu (sa UV zaštitom): jedini IPL uređaj za uklanjanje dlačica koji se automatski i kontinuirano prilagođava tonu vaše kože

Brzi tretman: tretira obe noge za samo 9 minuta pri najnižem nivou energije

2x je brži od prethodne serije Silk expert 3

Sadrži dodatak za preciznost, premijum torbicu i Venus brijač

Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za jednostavnije rukovanje i besprekorni tretman

300.000 bljesaka, 20% više od prethodne serije Silk expert 3

Preporučuje Skin Health Alliance. Vodeća međunarodna organizacija za zdravlje kože u saradnji sa dermatolozima i naučnicima potvrdila je da je ovaj uređaj siguran za kožu.

Opis proizvoda: Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 3 IPL PL3132

Silk expert Pro je najnovija generacija Braun IPL uređaja. Silk expert Pro 3 osigurava uklanjanje dlačica za samo 3 meseca (testirano na potkolenici, pazuhu i bikini liniji, prateći raspored tretmana. Pojedinačni rezultati mogu varirati). Najsigurnija IPL tehnologija, klinički testirana i dermatološki akreditovana od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance). Automatski i kontinuirano očitava nijansu vaše kože i u skladu sa rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji. Sada sa nastavkom za preciznost za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Ostvarite svoje rezultate 2x brže nego sa prethodnom serijom Silk expert 3: samo 9 minuta za tretman obe noge. 300.000 bljesaka, 20% više od prethodne serije Silk expert 3.

Niko od nas nema istu, ujednačenu boju kože na svim delovima tela, pa senzor SensoAdaptTM (sa UV zaštitom) kontinuirano očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najbezbednije i najefikasnije uklanjanje vidljivih dlačica. Istu tehnologiju koriste Cyden uređaji.

2x brži nego ranije. Potrebno vam je samo 9 minuta za tretman pri najnižem nivou energije. Funkcija klizanja oslobađa više bljesaka za brži tretman, dok funkcija prislanjanja omogućuje precizniji način rada i prikladnija je manjim i osetljivim regijama.

Precizan i nežan za vašu kožu. Nastavak za preciznost je pogodan za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Ima dva režima rada, sa podešavanjima idealnim za početne tretmane.

300,000 bljesaka (+20% višeod prethodnog Silk expert 3) dovoljni su za 16 godina tretmana. 3 nivoa intenziteta osiguravaju prikladan intenzitet svetlosti za vašu nijansu kože.

Planirajte i pratite vaše tretmane. Aplikacija Braun Silk expert Pro pomaže vam da pratite tretmane i ostvareni napredak kako bi ste postigli savršene razultate. Takođe pokazuje kako funkcioniše senzor SensoAdaptTM.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.