Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bluetooth slušalica Plantronics Explorer 390

Izuzetan dizajn, vrhunski kvalitet, autonomija od 7 sati razgovora ili 180 sati standby...Otporna na prašinu i vodu, poseduje filter za neutralisanje zvuka vetra..

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bluetooth Slušalice

Šifra Proizvoda: 8248

Poslednja cena bila je: 3790 din

Karakteristike proizvoda: Bluetooth slušalica Plantronics Explorer 390

PLANTRONICS Explorer 390 Bluetooth Headset

Boja crno-siva

Bluetooth slušalica sa mikrofonom za mobilni telefon

Otporna na prašinu i vodu

Ugrađen filter za eliminisanje zvuka vetra

Veza između slušalice i komunikacionog uređaja ostvarena bez kabla

Radijus delovanja do 10 m

Odgovaranje na poziv i prekidanje, redial funkcija - pozivanje poslednje biranog broja, pozivanje glasom, kontrola glasnoće (redial funkcija i funkcija pozivanja glasom zavise od mogućnosti telefona)

Može se koristiti sa svim komunikacionim uređajima koji podržavaju bluetooth tehnologiju (mobilni telefoni, smartphones, auto telefonima, PC računarima)

Oblik slušalice za ubobno nošenje i vrhunske performase

Jednostavno rukovanje uz pomoć jednog kontrolnog dugmeta

Litijum jonska baterija obezbeđuje neverovatnih 7 časova razgovora, 180 časova standby

Izuzetno lagan i diskretan uredjaj

Mogućnost nošenja na oba uha

Kompatibilnost: Podržava headset i hands-free profile

Izuzetno brzo uparivanje sa BT uređajima

Opis proizvoda: Bluetooth slušalica Plantronics Explorer 390

Iskoristite sve prednosti BlueTooth opcije vašeg mobilnog telefona i nabavite fenomenalni bežični headset Plantronics Explorer 390. Sa litijum jonskom baterijom koja omogućava fantastičnih 7 sati razgovora pre sledećeg punjenja, oblik,lagana konstrukcija i ergonomski dizajn headset-a garantuje udobnost i nesmetano nošenje tokom celog dana.

Pored maksimalne udobnosti i kvaliteta zvuka slušalica se može nositi na oba uha. Na slušalici se takodje nalazi i svetlosni indikator koji signalizira napunjenost baterije kao i lako dostupno dugme za uspostavljanje i prekidanje poziva. Ovaj uređaj radi bez ikakvih problema na udaljenosti do 10 m od vašeg mobilnog telefona ili drugog uređaja sa kojim se koristi. Stoga, svoje razgovore možete voditi čak iako je vaš mobilni u tašni, džepu, ili negde na radnom stolu u kancelariji. Slušalica je otporna na prašinu i vodu, a poseduje i filter za eliminisanje zvuka vetra tako da je idealna za korišćenje na otvorenom prostoru.

Pored toga što omogućava 7 sati razgovora, litijum jonska punjiva baterija obezbeđuje do 180 sati rada u standby režimu.

O proizvođaču
Plantronics je kompanija iz SAD koja se bavi proizvodnjom lakih naglavnih slušalica još od 1962 godine. Danas Plantronics predstavlja vodećeg svetskog proizvođača i distributera na tržištu lakih komunikacionih headset-ova za mobilne i bežične telefone, kao i headset-ova poslednje generacije za računare. Proizvodnja za evropsko tržište se obavlja u plantronics-ovoj fabrici u Holandiji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.