Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Senka Templara, Nurija Masot

Veoma uverljiva priča prepuna autentičnih podataka! Mogući odgovori na večita pitanja o magijskom viteškom redu koji je nasilno ugušen na lomačama širom Evrope!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 109
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 8362

Poslednja cena bila je: 1100 din

Karakteristike proizvoda: Senka Templara, Nurija Masot

Naziv Knjige : Senka Templara

Autor: Nurija Masot

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 16 x 25 cm

Broja strana: 255 strana

Povez: Tvrdi + Zaštitni Omot

Izdavač: Dereta

Izdanje : 2006. god

Opis proizvoda: Senka Templara, Nurija Masot

*** O Knjizi ***

Bernard Gils, templar koji lađom putuje u pravcu Barselone, na samom kraju puta biva otrovan. Pre nego što će umreti, moli jednog jevrejskog lekara da potraži drugog templara, Giljema – Bernardovog učenika – kako bi mu predao neke važne hartije.

Kad su stupili na čvrsto tlo, pergamenti koje je Bernard pominjao pred samu smrt misteriozno nestaju, što stvara misteriozan zaplet prožet izdajama, tajnim skrovištima i špijunima koji nastoje da se domognu tih dragocenih papira.

Kakvu čudnovatu tajnu oni kriju? Zašto toliko mnogo ljudi rizikuje svoje živote samo da bi se dočepali jedne pregršti hartija?

„Senka templara“ zavodi čitaoce detaljnim opisima Barselone iz 1265. godine i uvodi nas u intrigu, istovremeno nas upućujući ka otkrivanju jedne moćne i iznenađujuće tajne.

*** O Autoru ***

Nurija Masot je rođena 1949. godina u Palma de Majorki. Dolazi iz sveta novinarstva i pozorišta, a trenutno je posvećena slikarstvu i književnosti. Živi i radi u selu Emporda.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.