Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Smrću Smrt Uništiv, Jevgenije Šifers

Roman koji otkriva tajne rukavce u telu i duhu - jedinstvena književna odiseja kroz mistične predele duše i opore životne epizode posle kojih ni pisac ni čitalac neće ostati isti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 8364

Poslednja cena bila je: 990 din

Karakteristike proizvoda: Smrću Smrt Uništiv, Jevgenije Šifers

Naziv Knjige : Smrću Smrt Uništiv

Autor: Jevgenije Šifers

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 14 x 21 cm

Broja strana: 268 strana

Povez: Tvrdi Povez

Izdavač: Dereta

Izdanje : 2009. god

Opis proizvoda: Smrću Smrt Uništiv, Jevgenije Šifers

*** O Knjizi ***

GENIJALNA KNJIŽEVNA GRAĐEVINA POSLEDNJEG RUSKOG KLASIKA XX VEKA...

Roman koji otkriva tajne rukavce u telu i duhu - jedinstvena književna odiseja kroz mistične predele duše i opore životne epizode posle kojih ni pisac ni čitalac neće ostati isti.

Na skoro svakoj stranici autor se preobražava i prelazi iz jednog vida postojanja u drugi. Smrću smrt uništiv je svedočanstvo otkrivanja novih mogućnosti i novog načina gledanja na svet. Pisanje je stoga neprekidna molitva pisca i čitaoca.

Genijalna književna građevina poslednjeg ruskog klasika XX veka - istaknutog pozorišnog i filmskog reditelja Jevgenija Ljvoviča Šifersa. Savremenici književni sladokusci i teoretičari najčešće su poredili ovo delo sa Majstorom i Margaritom - M. Bulgakova

*** O Autoru ***

Jevgenije Ljvvovič Šifers (1934-1997) istaknuti pozorišni i filmski reditelj religiozni filozof i mistik XX veka. Poreklom iz nemačke plemićke porodice koja je u XIX veku stupila u rusku službu, a sa majčine iz jermenskog kulturnog roda Pirađanov. Od 1960. godine piše umetničku prozu, i teatrološke tekstove. Smatra se jednim od kultnih klasika dvadesetog veka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.