Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Unikat, Milorad Pavić

PAŽNJA! Knjiga sa sto krajeva! Kupujući ovu knjigu, dobićete, umesto jednog, svih sto njenih krajeva!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 8384

Poslednja cena bila je: 848 din

Karakteristike proizvoda: Unikat, Milorad Pavić

Naziv Knjige : Unikat

Autor: Milorad Pavić

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13 x 21 cm

Broja strana: 295 strana

Povez: Tvrdi Povez

Izdavač: Dereta

Izdanje : 2006. god

Opis proizvoda: Unikat, Milorad Pavić

*** O Knjizi ***

Pisac "Hazarskog rečnika" još jednom je iznašao za vas novu, dosad neviđenu književnu igru: ROMAN-DELTU!

To je jedan ljubavni roman protkan detektivskom pričom koja se grana u sto rukavaca i vodi vas ka sto različitih ishodišta. Svaki čitalac bira svoju ličnu verziju romana i svoj posebni svršetak priče.

Imaćete UNIKAT!

*** O Autoru ***

Milorad Pavić je rođen 15. oktobra 1929. godine u Beogradu, Srbija (znak zodijaka “Vaga”, podznak “Škorpija”, po astečkom horoskopu “Zmija”). Srpski prozni pisac, pesnik i istoričar srpske književnosti 17-19 veka, stručnjak za barok i simbolizam, prevodilac Puškina i Bajrona, profesor univerziteta. Član je Srpske akademije nauka i umetnosti od 1991. godine, član je Societe Europeenne de Culture i srpskog PEN-a. Poznat kao pisac nelinearne, interaktivne proze (romani, priče, drame). M. Pavić je jedan od najčitanijih savremenih pisaca sa Balkana, preveden na tridesetak jezika. Od strane stručnjaka iz Evrope, SAD, Izraela i Brazila, Milorad Pavić je nominovan za Nobelovu nagradu u književnosti. Oženjen je Jasminom Mihajlović, koja je pisac i književni kritičar. Žive u Beogradu. Rekli su o Pavićevim knjigama: - Pavić je prvi pisac XXI veka (Paris Match) - On misli kao što mi sanjamo (Robert Coover,New York Times) - Pavić je jedna od velikih figura svetske književnosti (Tiempo, Madrid) - Svaki primerak Pavićeve knjige imace svoj zasebni život (Davar, Izrael) - Pavić je želeo da podigne knjigu, ili Knjigu, tojest Kutiju Organizovanog Znanja na nivo magičnog predmeta poput poluživotinje koja može da opšti sama sa sobom i sa drugim knjigama, da stvori knjigu kao smrtonosno oružje (Anthony Burgess, Observer, London) - Postoje knjige koje u čitaocu izazivaju nešto kao hemijsku reakciju...Pavićev roman sadrži tu vrstu "otrova" (Mainichi Shimbun, Japan) -Pavić nalazi mogucnost da nadvlada romanesknu tradiciju dvadesetoga veka putevima koji se razlikuju od puteva "francuskog novog romana" i "novog novog romana" (Nezavisimaja gazeta, Moskva) - U njegovom delu imamo mistiku Vizantije sjedinjenu sa energijom Balkana, njegovih predanja i mitova (Elefteria, Atina) - Kakva fantastična građevina, kakva neutešna priča između dve smrti! (Reinischer Kurier, Nemacka) - Pavić je jedan od najvažnijih pisaca današnjice (Veja, Sao Paulo).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.