Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Želite Li Da Postanete Milioner Junior

Daje šansu najmlađima da provere dokle bi stigli u pustolovini za osvajanje 5.000.000 dinara u najgledanijem kvizu na svetu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 167
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ostale knjige za decu 7-12 godina

Šifra Proizvoda: 8423

Poslednja cena bila je: 500 din

Karakteristike proizvoda: Želite Li Da Postanete Milioner Junior

Naziv Knjige : Želite Li Da Postanete Milioner Junior

Autor: Grupa Autora

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 304 strane

Izdavač: Laguna

Originalan Naslov :

Opis proizvoda: Želite Li Da Postanete Milioner Junior

*** O Knjizi ***

Knjiga Želite li da postanete milioner junior daje šansu najmlađima da provere dokle bi stigli u pustolovini za osvajanje 5.000.000 dinara u najgledanijem kvizu na svetu.

Kroz ovo specijalno izdanje deca će imati priliku da obnove znanja stečena u školi, ali i da provere koje oblasti iz opšte kulture im najviše leže.

Knjiga Želite li da postanete milioner junior biće prava zabava za celu porodicu. Deca će možda pokazati da su pametnija od roditelja, a stariji će imati mogućnost da se kroz neka pitanja vrate u đačke klupe. Hiljadu pitanja iz svih predmeta, iz opšteg znanja i kulture, biće odlična priprema za mnoge kulturne zadatke i sjajan udžbenik na časovima druženja.

Deco, neka ovo bude društvena igra koja će vam doneti bezbroj novih znanja i kroz koju ćete izazvati drugove, roditelje, ali i nastavnike da na zabavan način pokažete ko ima najveću šansu da postane milioner.

Uživajte u avanturi i originalnom načinu provere znanja, kroz kviz u kućnom ambijentu. Pobedite strahove odgovaranja i posle ove knjige budite spremniji za svako novo životno iskustvo.

*** O Autoru ***

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.