Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pametni sat HONOR Magic Silver

Honor Magic podržava brojne aktivnosti, kako u prirodi tako i u zatvorenom, uključujući planinarenje, plivanje, itd. Honor je uvek spreman da istraži svet sa vama!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 49
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pametni Satovi

Šifra Proizvoda: 84893

Poslednja cena bila je: 27990 din

Karakteristike proizvoda: Pametni sat HONOR Magic Silver

Honor

Pametni sat

Model: Magic

Tip ekrana: AMOLED

Veličina ekrana: 1.2 inča

Rezolucija ekrana: 390 x 390

Gustina ekrana: 326 ppi

Osetljiv na dodir: Da

Wi-Fi: Da

GPS: Da

Trajanje baterije: 7-dnevno korišćnje bez punjenja

Vodootpornost: IP66, Potpuna zaštita od ulaska prašine i Zaštita od jakih morskih ili jakih vodenih mlazova (zaštita od potapanja).

Podržava tri satelitska sistema pozicioniranja: GPS, GLONASS i GALLILEO)

HONOR Watch podržava trčanje, plivanje, biciklizam, planinarenje, aerobik...

Praćenje sna - TruSleep™ daje ocene kvaliteta spavanja na osnovu analize vaših navika spavanja i disanja kako bi se poboljšao kvalitet vašeg sna.

Heart Rate senzor

Ambiental light senzor

Pedometar, barometar

Upozorenja na pozive i poruke

Debljina: 9.8 mm

Masa: 32.5 g

Opis proizvoda: Pametni sat HONOR Magic Silver

Pažljivo izrađen pomoću 316L nerđajućeg čelika koji je u isto vreme lagan i udoban, HONOR Watch predstavlja jedan od najtanjih pametnih satova na tržištu. Sa savršeno finom završnom obradom, HONOR Watch je izrađen pomoću CNC mašina i najmodernijeg laserskog graviranja kako bi korisnicima obezbedio izdržljivost prilikom svakodnevnog korišćenja. Kao završni dodir, školjka sata je izrađena od biorazgradive najlonske plastike.
AMOLED ekran od 1.2 inča osetljiv na dodir ima rezoluciju od 390 x 390 piksela sa odnosom 326 piksela po inču (PPI) kako bi korisnicima obezbedio superiorno i potpuno novo vizualno iskustvo.
HONOR Watch je funkcionalan i elegantan - ovaj sat možete nositi na posao, u teretanu, pa čak i u večernji izlazak, zahvaljujući njegovom svestranom dizajnu i besprekornim detaljima.
Uz procesor sa dovstrukim čipom, po prvi put viđen u industriji, HONOR Watch predstavlja savršenu ravnotežu između potrošnje energije i performansi sata, i korisnicima pruža 7 dana trajanja baterije kako bi im obezbedio optimalno korisničko iskustvo.
Uz ugrađen GPS koji podržava 3 sistema za satelitsko pozicioniranje (GPS, GLONASS i GALILEO) imaćete preciznije informacije o vašoj trenutnoj lokaciji gde god da se nalazite na svetu.
Konstantno merenje broja otkucaja srca u realnom vremenu uz HUAWEI TruSeen TM 3.0 je od ključnog značaja za očuvanje vašeg zdravlja i nivoa fizičke spreme.
Treba vam stručni savet o vašem načinu vežbanja? Želite da vaše vežbanje bude efikasnije? HONOR Watch vam obezbeđuje specijalno kreirane treninge trčanja i stručne savete, od početnog do naprednog nivoa, kao i praćenje i evaluaciju treninga u realnom vremenu, kako bi vaše vežbanje donelo što bolje rezultate.
Vožnja bicikla- Beleženje trase vožnje, prikazivanje kilometraže, broja otkucaja srca, brzine i nadmorske visine u realnom vremenu.
Planinarenje - 3D prikaz kilometraže, brzina vertikalnog kretanja, nadmorska visina i merenje pritiska
TruSleep™ vam pruža rezultate o kvalitetu sna zasnovane na analizi vaših navika prilikom spavanja i šablonima disanja, kako bi vam pomogao da unapredite kvalitet sna.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.