Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Samsung Pametni sat Galaxy Watch 42mm Rose Gold

Funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Galaxy Watch te povezuje sa okolnim svetom. Neka povezanost traje duže.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pametni Satovi

Šifra Proizvoda: 84906

Poslednja cena bila je: 39899 din

Karakteristike proizvoda: Samsung Pametni sat Galaxy Watch 42mm Rose Gold

Samsung

Pametni sat

Model: Galaxy Watch 42mm Rose Gold

Tip mreže: Samo Bluetooth

Sistem pozicioniranja: GPS, Glonass

NFC: Da

Bluetooth verzija: Bluetooth v4.2

Bluetooth profili: A2DP,AVRCP,HFP,HSP

OS: Tizen

Tip glavnog ekrana: Super AMOLED

Veličina glavnog ekrana: 1.2 inča (30.2mm)

Rezolucija glavnog ekrana: 360 x 360

Broj boja glavnog ekrana: 16M

Brzina CPU: 1.15GHz

Tip CPU: Dual-Core

Senzori: Brzinomer, barometar, žiroskop,HR senzor, senzor svetlosti

Dimenzije (VxŠxD): 45,7 x 41,9 x 12,7 mm

Težina (g): 49

Kapacitet standardne baterije: 270

Zamenjiva baterija: Ne

Formati emitovanja audio sadržaja: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB

Tip obaveštenja: TTS, vibracija

Opis proizvoda: Samsung Pametni sat Galaxy Watch 42mm Rose Gold

Neka povezanost traje duže. Funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Galaxy Watch te povezuje sa okolnim svetom.
Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.
Na satu Galaxy Watch, kao jednom Always On satu, ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.
Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i drugim koristeći izdržljivu bateriju.
Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.
Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije.
Saznaj više o noćnom periodu da bi se osećao/la bolje narednog dana. Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.
U širokom asortimanu aplikacija za Galaxy Watch pronađi one koje odgovaraju tvojim potrebama. Zahvaljujući velikom broju pružaoca sadržaja koji neprekidno raste, može se izabrati nešto iz tog bogatog asortimana.
Galaxy Watch ima funkciju GPS, tako da znaš gde si i kuda ideš. Pored toga, tu su ugrađen altimetar i barometar za slučaj da želiš da skreneš sa utabane staze.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.