Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robotski usisivač Roomba 966

Roomba 966 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora po

Ocena Posetilaca Broj ocena: 45
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Robot Usisivači

Šifra Proizvoda: 85127

Poslednja cena bila je: 66990 din

Karakteristike proizvoda: Robotski usisivač Roomba 966

Robotski usisivač Roomba 966

Čisti parket, linoleum, tepihe i tvrde podove

Pogodan za domove sa kućnim ljubimcima

Najpametniji sistem čišćenja i navigacije iAdapt

Procesor prestižne marke ARM

42 različitih senzora

Tehnologija čiščenja AeroForce

Sistem bočog čišćenja uz ivice i zidove Wall Follow

Sistem ANTITANGLE, koji sprečava zaplitanje u kablove ili rese tepiha

Akustično i optičko otkrivanje nečistoće Dirt Detect 2. generacije

Samostalno punjenje na baznoj stanici

Funkcija nastavka rada

Funkcija virtualne prepreke Wirtual Wall® sa dvojnim delovanjem

Sistem filtriranja - HEPA filter

Profilirasi odbijač s nežnim dodirom

Indikator napunjene posude

Posuda AeroForce™ velikog kapaciteta

Sposobnost čiščenja 4 sobe ili dodo 120 m² sa jednim ciklusom punjenja.

Visoko kapacitetna xLife baterija izdržljivosti do 1 sat rada

Vreme punjenja 3 sata

Potrošnja pri punjenju max. 33 W

Potrošnja Stand-By max. 2 W

Dimenzije: 350 x 92 mm

Težina 3,85 Kg

Buka < 60 dB

Opis proizvoda: Robotski usisivač Roomba 966

Čišćenje cele površine. Navigacija iAdapt® 2.0 sa vizualnom lokalizacijom pomaže Roombi da se neprimetno i efikasno kreće po celoj površini vašeg doma, prati svoj položaj i prema potrebi se puni sve dok čišćenje ne bude obavljeno.Neprekidno radi do 2 sata*, zatim se automatski puni i nastavlja s radom, sve dok čišćenje ne obavi do kraja.Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam ugodno planiranje i čišćenje – u bilo koje vreme ili bilo koje mesto, ili jednostavno pritisnite CLEAN na robotu.Trostepeni sistem čišćenja AeroForce™ je više od usisavanja: za efikasno čišćenje koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja.Model Roomba 966 opremljena je podesivom glavom za čišćenje AeroForce™ koja se dinamično prilagođava površini za čišćenje, bilo da je reč o tvrdim podovima, tepisima, linoleumu ili pločicama. Roomba 966 raspolaže sa posudom za otpad AeroForce, koji sa HEPA filter hvata čak i najmanje čestice prašine. A indikator napunjenosti posude javlja da je vreme za pražnjenje. Sistem DirtDetect 2. generacije putem akustičnih i optičkih senzora prepoznaje jače zaprljana mesta koja Roomba onda intenzivnije čisti. Roomba može automatski, bez vaše pomoći i ako želite svaki dan u različito vreme očistiti vaš prostor. Recimo, Roombu možete postaviti da čisti triputa nedeljno, što znači da će svakog dana, u vreme koje ste vi izabrali, očistiti vaš prostor. Roomba 966 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinuće se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Može očistiti do neverovatnih 150m2 zbog nove funkcije koja omogućuje da se robot tokom čišćenja napuni pa se onda vraća da završi svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Reč je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.