Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robot usisivač iRobot Roomba s9+

Robotski usisivač Roomba s9+ sa baznom stanicom za punjenje Clean Base™ sa samostalnim pražnjenjem pruža najefikasnije čišćenje do danas zahvaljujući naprednom 3D senzoru

Ocena Posetilaca Broj ocena: 45

Cena sa PDV: 164990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 85252

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 5.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: iRobot

Brend: iRobot

Karakteristike proizvoda: Robot usisivač iRobot Roomba s9+

Robot usisivač iRobot Roomba s9+

Automatski prazni posudu u zatvorenu vreću koja može sadržati 30 pražnjenja posude sa prljavštinom, prašinom i dlakama, tako da možete potpuno zaboraviti na čišćenje nekoliko nedelja.

Pronalazi prljavštinu gde god se skriva: zahvaljujući specifičnom obliku za efikasnije čišćenje duž ivica, a specijalna bočna četka za čišćenje uglova takođe dopire do najskrivenijih mesta.

Automatski povećava snagu usisavanja na tepisima i prikuplja prljavštinu koja je skrivena dublje u vlaknima tepiha; 3-stepeni sistem čišćenja temeljno pokupi prljavštinu i skrivene dlake kućnih ljubimaca.

Sa navigacijskom tehnologijom vSLAM® robotski usisivač prikupi 230.400 podataka u sekundi, i uz pomoć 1.3Ghz 4-jezgarnog procesora pravi preciznu mapu vašeg doma. Tehnologija pametnog mapiranja Imprint Smart omogućava vam, da sami izaberete, koje prostorije želite da robot čisti

Model s9 + ima integrisani sistem za filtriranje koji prikuplja i zadržava do 99% polena i drugih alergena

Opis proizvoda: Robot usisivač iRobot Roomba s9+

Robotski usisivač Roomba s9+ sa baznom stanicom za punjenje Clean Base™ sa samostalnim pražnjenjem pruža najefikasnije čišćenje do danas zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sistemu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge®, koja se sastoji od 30% šire dvostruke gumenih valjaka i specijalno dizajnirane četke za uglove. Svaka četka ima posebnu gumenu površinu koja je uvek u kontaktu s podom u širokom rasponu, od čvrstih površina do tepiha, koje se, ako je potrebno, prilagođavaju i uspešno uklanjaju čak i najsitnije čestice, kao što su prašina i prljavština, kao i kosa i veći ostaci. Posebno dizajnirana četka za uglove ima pet nogu koji odvajaju prljavštinu i ostatke iz najnepristupačnijih uglova i duž zidova, i usmeravaju ih na putanju robota, koji ih zatim usisa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.